Produse

Diverse
Calivita
Coenzyme Q10 Sublingual - Lozenges
Pret: 98.8 RON
Pret nou: 83.49 RON

 
Continut:  90 capsule
Compozitie/capsula:
Coenzima Q10  10 mg
Beta-caroten  1000 UI
Vitamina E  10 UI
Seleniu 10 mcg
Recomandari: D-P-S
Acufene (zgomote în urechi)  1- 1- 0
Afecţiuni cardiace  1- 1- 0
Antioxidant   1- 1- 0
Aparat cardiovascular  1- 1- 0
Aritmie cardiac  1- 1- 0
Arteriopatie obliterană  1- 1- 0
Atrofie musculară  1- 1- 0
Boala Alzheimer  1- 1- 1
Cancer de colon  1- 1- 1
Cardiopatie ischemică  1- 1- 0
Degerături   1- 1- 0
Epilepsie   1- 1- 0
Gingii sănătoase  2- 1- 0 
Hipertensiune arterială  1- 1- 0
Infarct miocardic (prevenire)  1- 1- 0 
Insuficienţă cardiacă  2- 1- 0 
Îmbătrânire ţesuturi  1- 1- 0
Leucemie   1- 1- 1 
Lupus eritematos  1- 1- 1
Oxigenare organism  1- 1- 0
Parodontoza 3-3-0
Parkinson   1- 1- 1
Plăgi (vindecare)  2- 1- 0
15 zile
Pre şi postoperator  1- 1- 0 
Riduri (diminuare)  1- 1- 0 
Schizofrenie   1- 0- 1 
Scleroza multiplă  1- 1- 0
Senilitate (prevenire)  1- 1- 0
SIDA (tratament adjuvant)  2- 2- 2
Sindrom Hodgkin (tr. adjuvant)  1- 0- 1
Ulcer varicos  1- 1- 0
Vase sânge (fragilitate)  1- 1- 0
Zona Zoster  1- 1- 0
D - Dimineata
P - Pranz
S - Seara

Prezentarea produsului:

Coenzima Q10 (CoQ10, Ubichinona) este o substanta cu un rol asemanator vitaminelor, prezenta in toate celulele organismului, in special a celor cu activitate foarte intensa: inima, ficat, creier. Este indispensabila, datorita rolului major detinut in producerea de energie necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicata in toate procesele producatoare de energie si in stocarea energiei in celule). De asemenea, are rol important de antioxidant prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare.

Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanta relativ recent descoperita si acceptata de lumea stiintei pentru efectele sale benefice. Coenzima Q10 a fost izolata din mitocondriile celulelor inimii de vita , in anul 1957, de catre Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universitatii Wisconsin - USA. Foarte curand, prezenta coenzimei a fost descoperita in toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal si vegetal.

Coenzima Q10 actioneaza ca parte a unei clase de substante - aceea a enzimelor si faciliteaza activitatea acestora. Coenzima Q10 nu este un medicament, ci o substanta naturala produsa si de organism.

Rolul principal al coenzimei Q10 in organism este acela de catalizator al metabolismului – un lant de reactii chimice complexe prin care hrana este descompusa si transformata in energie pe care o utilizeaza organismul.

Aceasta substanta este prezenta in fiecare celula a organismului uman si ajuta la transformarea nutrientilor in ATP (adenozina trifosfat), o substanta transportatoare de energie. Daca o celula are nevoie de energie, o obtine prin descompunerea ATP-ului. Q10 este produs, pe de o parte, in ficat, iar pe de alta parte este ingerata odata cu alimentele pe care le consumam.

In organismul uman, coenzima Q10 este sintetizata in cantitati optime in special in primele trei decenii ale vietii. Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul ca un organism tanar si sanatos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi, nivel care scade dupa varsta de treizeci de ani. Dupa varsta de treizeci de ani, descreste odata cu procesul imbatranirii, necesitand suplimentarea sa prin alimente si/sau suplimente alimentare. 

Cercetatorii au demonstrat ca in cazul unei diminuari a cantitatii de coenzima Q10 cu numai 25 % fata de nivelul normal, apar probleme de sanatate cum ar fi: disfunctionalitati cardiace , hipertensiune arteriala , scaderea capacitatii de aparare a organismului (sistem imunitar deficitar), pierderi in greutate, scaderea energiei, si chiar moartea. O diminuare a nivelului de coenzima Q10 cu 75% este fatala! Pentru adulti, se recomanda suplimentarea coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi marita de medicul specialist.

Coenzima Co Q10 indeplineste urmatoarele functii importante in organism:
• este responsabila pentru producerea a 95% din energia necesara organismului
• este un antioxidant intracelular puternic
• previne ateroscleroza
• previne sinteza anormala a unor proteine si prin aceasta unele afectiuni degenerative
• stabilizeaza membranele celulare
• garanteaza cresterea energiei si reducerea oboselii.

Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sanatate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant , actioneaza eficient si in: diabetul zaharat, gingivite , boli cardiovasculare. Coenzima Q10 are un rol important in prevenirea cancerului, a infarctului miocardic si a altor afectiuni cauzate de actiunea nociva a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetatorilor pentru utilizarea acesteia in afectiunile cardiace . S-a constatat ca administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afectiuni ale inimii a dus la ameliorarea starii lor de sanatate, deoarece aceste persoane au un nivel scazut de coenzima Q10 in celulele inimii.

Utilizarea acestui supliment nutritiv nu influenteaza productia endogena de coenzima Q10 din ficat. Prin urmare, nu trebuie sa ne facem griji ca organismul va „uita” sa produca aceasta substanta.


ATENTIE:

- A nu se depasi doza zilnica recomandata.
- A se pastra la loc intunecat si racoros! Calitatea coenzimei Q10 pure scade la temperaturi ce depasesc 35 grade.
- Efectele benefice ale coenzimei Q10 se fac simtite dupa cateva saptamani. Pentru evitarea deficientelor repetate, se recomanda administrarea continua a unei doze de mentinere de 10-30 mg zilnic.
- Femeile gravide si cele care alapteaza trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a consuma CoQ10.


Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...