Produse

Diverse
Calivita
Mega qProtect 4 Life CaliVita
Pret: 131.3 RON
Pret nou: 110.55 RON

Contine: 90 tablete

Principalele ingrediente ale acestui produs sunt diferite extracte de plante (Ginkgo Biloba, ceai verde si afine), care, pe langa proprietatile lor antioxidante, sunt cunoscute si pentru alte efecte benefice pe care le au asupra organismului.

Produsul Mega Protect 4 Life cuprinde, pe langa extractul de Ginkgo Biloba sub forma de extract standardizat in concentratie crescuta, si antioxidanti ca beta carotenul, vitaminele E si C, seleniul, precum si alti componenti de o importanta deosebita, la care ne vom referi in continuare...

Lycopen-ul este cel mai puternic antioxidant ce protejeaza aparatul cardiovascular, imbunatateste functiile metabolice la varstnici si este necesar tuturor celor expusi indelung la actiunea radiatiilor solare, vegetarienilor, precum si celor cu imunitate scazuta.

Glutationul redus este unul din componentii esentiali ai ciclului de eliminare a oxidantilor, concentratia acestuia in celula trebuind mentinuta la a valoare constata.

L-cisteina este un aminoacid necesar sintezei de glutation, fiind si un factor important in detoxifiere la fumatori, alcoolici si la cei expusi la substante poluante.

Ubichinona (Coenzima Q 10) este o componenta cu efect antioxidant important, actionand la nivelul membranelor celulare. Din punct de vedere biochimic, Co Q10 are rol reglator in procesul de generare a energiei ce se desfasoara la nivelul mitocondriilor, acele centrale minuscule ale celulelor unde se sintetizeaza moleculele de acid adenozintrifosforic, combustibilul cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.

Mineralele din compozitie (Zincul, Manganul si Seleniul) sunt recunoscute pentru efectele lor de stimulare a imunitatii si de suprimare a starilor de oboseala.

Acidul alfa-lipoic si extractele de ceai verde si afine completeaza compozitia produsului, avand efecte benefice pentru eliminarea toxinelor acumulate de un organism expus zilnic unui intens stres extern combinat cu un mediu nociv.

Nu se poate sa nu insistam asupra extractului de Ginkgo Biloba care, pe langa efectul antioxidant, are si numeroase alte actiuni benefice: imbunatateste memoria si atentia chiar la cei afectati de boala Alzheimer, amelioreaza deficientele de auz, are efecte vasoactive, creste fluxul sangvin si capacitatea de gestionare a acestuia la cei cu circulatia periferica deficitara si imbunatateste capacitatea de circulare normala a sangelui, atat venoasa cat si arteriala. Creste performantele sexuale.

Produsul Mega Protect 4 Life mentine elasticitatea vaselor de sange, intareste membrana celulelor sanguine si impiedica instalarea arterosclerozei. In plus se intarzie efectele nedorite ale imbatranirii, ajuta la prevenirea bolilor canceroase, precum si la imbunatatirea calitatii vietii in general.
 


Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina

 

 

 

 

 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...