Produse

Diverse
Calivita
Vitamina E CaliVita
Pret: 57.2 RON
Pret nou: 48.18 RON

Contine 100 capsule (gel)

Zi de zi, suntem expusi efectelor nocive ale radicalilor liberi, la nivel celular. Acestea sunt intensificate si de efectele poluarii mediului inconjurator, dintre care amintim smogul, fumul de tigara, razele UV si consumul unor alimente nesanatoase. Vitamina E este un antioxidant puternic, care ajuta la mentinerea functionarii normale a celulelor. Profitati de ajutorul natural pe care vi-l ofera vitamina E de la Calivita!

Vitamina E (tocoferolul), care apartine grupului vitaminelor liposolubile, are numeroase efecte fiziologice benefice. Vitamina E are un rol deosebit de important in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum si in echilibrul hidro-electrolitic. Are rol antioxidant, intensifica activitatea vitaminei A. Impreuna cu vitamina A, protejeaza plamanii de aerul poluat. Mai mult, vitamina E are un efect pozitiv asupra utilizarii multor alte vitamine (de exemplu, vitamina K) si oligoelemente (de exemplu, seleniul).

Joaca un rol important in protectia acizilor grasi polinesaturati impotriva oxidarii, ajutand astfel la mentinerea functionarii normale a celulelor. Poate fi de mare ajutor in perioada de convalescenta, deoarece poate accelera regenerarea celulara. Consumul sistematic al acestei vitamine intareste sistemul imunitar. Prin actiunea sa antioxidanta, intervine in prevenirea steatozei ficatului.

Echilibrează activitatea sexuala precum şi nervii si muschii. Culturistii si sportivii, in general, trebuie sa creasca aportul de vitamina E, fiindca aceasta participa la dezvoltarea musculara normala, imbunatateste performanta si intarzie epuizarea musculara.

Are caracter vasodilatator, anticoagulant,  actioneaza asupra circulatiei sanguine periferice, incetineste procesul imbatranirii organismului (ii mareste rezistenta, furnizand cantitaţi importante de 02, combate radicalii liberi). Preantampina formarea cheagurilor de sange şi ajuta la dizolvarea lor. Produce scaderea tensiunii arteriale. Specialistii cardiologi au constatat ca administrand Vitamina E in timpul sau dupa infarctul de miocard se menajeaza muschii inimii. Accelereaza si vindecarea bolnavilor ce au suferit interventii chirurgicale pe arterele coronariene. Scade riscul ischemiei si prevenine ateroscleroza.

Consumul sistematic de Vitamina E intareste sistemul imunitar al persoanelor de varsta inaintata, scazand astfel riscul diverselor infectii. De asemenea, amelioreaza afectiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxand musculatura) si previne avorturile spontane, crampele musculare.

Anumite medicamente, cum ar fi produsele pe baza de hormoni, anticoagulantele, suplimentele cu fier in legaturi anorganice (sulfat de fier), pot reduce absorbtia vitaminei E.
Personele care consuma cantitati mari de apa de la robinet (de obicei, tratata cu clor) au un necesar crescut de vitamina E.

Deficit:

Deficitul de vitamina E conduce la ateroscleroză, anemie cu scaderea duratei de viata a globulelor rosii, eritrocitelor, se ajunge la degenerescenta musculara, tulburari de reproducere. in diabetul zaharat, se mareste lipoliza.

 

ATENTIE!

In cazul persoanelor cu hipertensiune arteriala, marirea dozei de Vitamina E trebuie facuta treptat. Sarurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E; din acest motiv acestea trebuie administrate la o diferenta de 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia cu Vitamina E.
Necesarul de Vitamina E creste datorita consumului de apa tratata cu clor.
Tesuturile retin timp mai indelungat Vitamina E extrasa din surse naturale spre deosebire de Vitamina E obtinuta pe cale sintetica.

Produsul oferit de Calivita contine Vitamina E extrasa din surse naturale.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...