Produse

Diverse
Calivita
Low Deuterium OxyCristal CaliVita
Pret: 244.4 RON
Pret nou: 192.72 RON

"Apa vie" de la CaliVita,  supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat si apa structurata magnetic cu continut scazut de deuteriu, indicata pentru purificarea organismului, eliminarea radicalilor liberi si potentarea tuturor functiilor organismului uman.

 

Low Deuterium Oxy Cristal

 

Scurta prezentare a produsului

Apa saracita in deuteriu folosita si in fabricarea Low Deuterium Oxy Cristal este cunoscuta si sub numele de "apa vie", sau "apa vietii".
Concentratia de deuteriu din organismul unui adult este de circa 120-140 ppm. Cu toate ca nu pare mult, daca comparam aceasta cantitate cu masa altor elemente vitale, se observa ca deuteriul este prezent in corp intr-o cantitate de sase ori mai mare decat calciul si de zece ori mai mare decat magneziul.
Apa saracita in deuteriu se gaseste in legume si fructe proaspete, in alimente vegetariene in general, care sunt bogate in aceasta apa usoara, spre deosebire de carne si de produsele din carne care, din contra, sporesc cantitatea de deuteriu. Pentru reducerea cantitatii de deuteriu sunt doua cai prin alimentatie vegetariana si prin administrare de apa usoara, cele doua cai nu se exclud.

Low Deuterium Oxy Cristal este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat si apa structurata magnetic cu continut scazut de deuteriu. Continutul scazut de deuteriu din produsul Low Deuterium Oxy Cristal ajuta la regenerarea functiei celulare normale si la reducerea multiplicarii nocive a celulelor.

Apa structurata magnetic se obtine prin trecerea apei prin diferite campuri electrice sau magnetice, capatand astfel cateva proprietati deosebite, putand stimula sau inhiba diverse procese biologice. Apa structurata magnetic are un continut mai scazut in deuteriu (izotopul greu al hidrogenului) fata de apa obisnuita, fiind mult mai benefica vietii. La trecerea apei printr-un camp magnetic sau electric se obtine o rearanjare moleculara (structurare) in asa fel incat aceasta apa poate fi incarcata energetic si informational.

Cum ne ajuta Low Deuterium Oxy Cristal?


Apa structurata magnetic a revolutionat industria de medicamente si de cosmetice.
Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara. Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziogice, metabolismul si circulatia sangvina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii. De asemenea, oxigenul activ influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante.
Oxigenul stabilizat are un efect aerobic pozitiv - creste capacitatea de auto-asimilare a oxigenului de catre organism pe parcursul activitatilor fizice - de aceea se recomanda cu atat mai mult sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite. Oxigenul activ se regaseste nu doar in compozita Low Deuterium Oxy Cristal ci si in produsul foarte cunoscut si apreciat OxyMax.

Din experimentele intreprinse de cercetatori s-au constatat urmatoarele efecte benefice ale apei structurate magnetic:

- purificarea organismului prin eliminarea radicalilor liberi;
- reglarea sistemului imunitar si a celui endocrin;
- potentarea tuturor functiilor organismului uman.

Low Deuterium Oxy Cristal este indicat:
- Celor care doresc sa isi energizeze organismul si sa isi creasca forta fizica.
- Ceilor care fac regulat sport sau depun efort fizic.
- Celor care sufera consecintele unui stil de viata modern, smog, stres, etc.
- Bolnavilor de cancer care fac radioterapie, pentru ca protejeaza corpul de efectele nocive ale radiatiilor.


 

Compozitie si mod de administrare:

Contine: 50 ml
Administrare: amestecaţi 10 picături într-un pahar de apă de 3 ori pe zi şi consumaţi.

Prospectul oficial CaliVita

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...