Produse

Diverse
Calivita
Noni Organic CaliVita
Pret: 250.04 RON
Pret nou: 192.72 RON

Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificată ecologic, fiind a doua forma de comercializare a produsului Noni Lichid. Cealalta forma, Polinesian Noni este obţinut din fructe crescute în natură.


 

Scurta prezentare a produsului

Siropul Nopni este extras prin metode naturale din fructele arbustului Noni, o planta medicinala cu o valoare inestimabila, care este folosita pentru vindecare de mai mult de 2000 de ani în Polinezia, China şi India. 

Noni sau Morinda Citrifolia este un arbust originar din Asia, Australia si unele insule din Pacific.  Fructul este ovoid, galben cand este copt, are un gust amar si miros intepator, dezagreabil. A fost adus in Hawaii de catre primii polinezieni. Remarcabilele sale proprietati de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, China, India etc.

Acum mai bine de 10 ani devine cunoscut in SUA ca preparat natural terapeutic unic, disponibil sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale (de struguri si afine). Compozitia sa - incredibil de bogata in substante biologic active -  a atras atentia lumii intregi, aceste substante ne mai regasindu-se in nici o alta leguma sau fruct de pe glob.


Cum ne ajuta Noni?

Noni de la Calivita este un produs energizant si tonifiant, intareste sistemul imunitar, are proprietati adaptogene, analgezice, antialergice, antihemoragice, anticancerigene. 

Noni este si un produs energizant si tonifiant; de asemenea scade febra - indiferent de cauza acesteia; regleaza tensiunea arteriala si somnul; creeaza o stare de buna dispozitie; intareste sistemul imunitar; este adaptogen, analgezic, antialergic, antihemoragic, anticancerigen, etc. Se comercializeaza sub doua forme: lichida si capsule.

Calivita Noni lichid este recomandat pentru obtinerea unor efecte remarcabile, mai ales in cazul afectiunilor grave. Calivita mai pune la dispozitia Dvs. si produsul Noni capsule.

 

Ce contine sucul de fructe Noni?

CaliVita Noni contine 18 tipuri de aminoacizi, printre care multi aminoacizi esentiali, pe care organsimul nu ii poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Aminoacizii sunt substantele constituente ale proteinelor.

Principalii compuşi izolaţi din Noni: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosidă; seleniu; acubina; alazarina şi antrachinone având rol antibacterian; acid capronic şi caprilic - cu rol în digestie; serotonină; scopoletină - cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual; damnacantalul - având acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronază - enzimă care eliberează xeronina  din proxeronină.

Vitaminele continute in acest fruct sprijina functionarea normala a organismului.
In afara de acestea, contine si alti compusi cu efect antioxidant, care contribuie la protectia celulelor impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Afecteaza benefic capacitatea de regenerare a organismului. Unul dintre cei mai importanti compusi din compozitie este molecula de proxeronina, care are rol in producerea xeroninei, in ficat. Conform teoriei dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea din Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice. Actiunea exercitata de xeronina asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al tesuturilor persoanei respective. Daca nivelul xeroninei este suboptimal (nivel scazut al xeroninei), raspunsul organismului la administrarea de Noni va fi miraculos.

Mineralele din acest fruct – de exemplu sodiul, potasiul, fierul, manganul si magneziul – completeaza necesarul zilnic de minerale al organismului.

Principala substanţă biologic activă din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular. Conform teoriei  Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Având în vedere faptul că proteinele au funcţii diferite în organism, această substanţă poate cauza un număr impresionant de mare de răspunsuri fiziologice. Acţiunea exercitată de xeronină asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al ţesuturilor persoanei respective. Dacă nivelul xeroninei  este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos.

Xeronina  NU este un panaceu universal. Doar afecţiunile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate.

Produsul NONI acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.


Compozitie si mod de administrare:

Compozitie la 30 ml produs

Noni fruct.................................................................500 mg
Acid citric.................................................................0,83 mg
Aromatizant natural de afine si zmeura...................0.20 mg
Xanthan....................................................................0.20 mg
Metilparaben............................................................0.10 mg
Sorbat de potasiu.....................................................0.20 mg
Benzoat de potasiu..................................................0.10 mg
Sodiu........................................................................70 mg
Apa..........................................................................87.54 mg
Fructoza...................................................................7.50 mg
Calorii.......................................................................15 kj
Glucide.....................................................................2g
Lipide........................................................................0g
Proteine....................................................................0g

Alte ingrediente: apa purificata, arome naturale, acid citric, benzoat de sodiu, edulcorant-sucraloza, pectina, Xanthan.

Mod de administrare: 1-4 portii zilnic, dupa recomandari


Prospectul oficial CaliVita

Livrarea este insotita de prospectul oficial CaliVita

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...