Produse

Diverse
Calivita
Vital 0 CaliVita
Pret: 92.3 RON
Pret nou: 77.66 RON

Continut:  90 tab.
   
Compozitie:
Beta-caroten 1.20 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 1.40 mg
Vitamina B2 1.60 mg
Vitamina B6 2 mg
Vitamina B12 1 mcg
Niacinamida 18 mg
Bitartrat de colina 20 mg
Inositol 20 mg
PABA (acid amino-benzoic) 5 mg
Biotina 40 mcg
Acid pantotenic 5 mg
Acid folic 50 mcg
Rutina 4 mg
Bioflavonoid citric 4 mg
Complex hesperidinic 5 mg
Betaina HCl 10 mg
Iod 80 mcg
Calciu 100 mg
Fier 3 mg
Magneziu 50 mg
Cupru 0.50 mg
Zinc 5 mg
Crom 20 mcg
Seleniu 15 mcg
Mangan 2 mg
Potasiu 20 mg
Molibden 80 mcg
Bor 50 mcg
Vanadiu 10 mcg
Nichel 30 mcg
L-glutationa 5 mg
L-cisteina 20 mg
Yucca 30 mg
Radacina de lemn dulce 10 mg
Patrunjel 50 mg
Pruna 20 mg
Coacaze 20 mg
Hrean 15 mg
Silicium 1 mg
Extract radacina sofran de India 5 mg
   
   
   
Recomandari: D-P-S
Anemie   0- 1- 0
Astenie   1- 0- 0
Convalescenţă   1- 0- 1
Depresie  1- 0- 0
Devitaminizare (copii, adulţi)   1- 0- 0
Imunitate scăzută  1- 0- 1
Malabsorbţie   0- 1- 0
Osteoporoză   1- 0- 1
Ritm cardiac (tulburări)  1- 0- 1
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  
   
   

Multivitamine eficiente, adecvate grupei sanguine 0.

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care au un efect benefic asupra sanatatii si care actioneaza sinergic.
Aceste produse contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvata cerintelor fiecarei grupe sanguine. De asemenea, contin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afectiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe lânga meniul obisnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

Ca urmare a cercetarilor efectuate de medicul american Peter J. DAdamo, conceptul de alimentatie specifica grupelor sanguine a facut rapid inconjurul lumii. Atat principiile teoretice ale unei astfel de alimentatii, cat si rezultatele practice sunt tratate in cartea sa, Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine. El porneste de la ipoteza conform careia alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune ca tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. DAdamo, impreuna cu echipa sa de cercetatori, a inceput sa studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente si globulele rosii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine. Teoria sa a fost confirmata. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine. Acest fenomen a fost atribuit asa-numitelor lectine, prezente atat in alimentele de origine vegetala, cat si in cele de origine animala. Acesti adezivi se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine, aflata la suprafata hematiilor, ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel alterarea starii organismului. Deoarece aceste componente glucidice se afla nu numai in sange, ci si in alte tesuturi ale organismului, o alimentatie neadecvata grupei sanguine poate dauna sanatatii diverselor organe.

DAdamo si echipa sa au stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguin. Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sanguine.
 
Pe baza rezultatelor acestor cercetari, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine, considerate si astazi cele mai moderne din Europa, avand în compozitie multivitamine si extracte de plante.

Grupa sanguina 0

Stramosii nostri de acum 40 de mii de ani aveau o alimentatie bazata aproape exclusiv pe carne. Din aceste considerente, si astazi trebuie sa consumam o cantitate relativ mare de carne pentru mentinerea sanatatii. Un astfel de regim alimentar asigura organismului cantitati adecvate de vitamine liposolubile, vitamina C si Fier.

In ceea ce priveste acoperirea necesarului de vitamine din complexul B, este nevoie de suplimentare. Efectele nedorite ale consumului de carne (de exemplu boli ale articulatiilor) pot fi rezolvate prin consumul de plante cu efecte diuretice si antiinflamatoare, cum ar fi, de exemplu, patrunjelul si yucca.

De asemenea, curcuma, hreanul si radacina de lemn dulce ofera ajutor în mentinerea sanatatii. Componentele produselor specifice acestei grupe sanguine asigura, prin vitaminele, mineralele si extractele de plante din compozitie, protectia necesara pentru o sanatate optima.

Dezideratele amintite mai sus sunt realizate prin combinatia ideala de vitamine si minerale, plante medicinale (yucca, patrunjel, curcuma, hrean, radacina de lemn dulce) si amestecul unic de fructe prezente intre ingredientele produsului Vital 0.

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...