Produse

Diverse
Calivita
Vital AB CaliVita
Pret: 92.3 RON
Pret nou: 77.66 RON

Contine 90 tablete

Multivitamine eficiente, adecvate grupei sanguine AB.

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active.

Compozitia lor a fost conceputa tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care au un efect benefic asupra sanatatii si care actioneaza sinergic.
Aceste produse contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvata cerintelor fiecarei grupe sanguine. De asemenea, contin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afectiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe lânga meniul obisnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

Ca urmare a cercetarilor efectuate de medicul american Peter J. DAdamo, conceptul de alimentatie specifica grupelor sanguine a facut rapid inconjurul lumii. Atat principiile teoretice ale unei astfel de alimentatii, cat si rezultatele practice sunt tratate in cartea sa, Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine. El porneste de la ipoteza conform careia alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune ca tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. DAdamo, impreuna cu echipa sa de cercetatori, a inceput sa studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente si globulele rosii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine. Teoria sa a fost confirmata. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine. Acest fenomen a fost atribuit asa-numitelor lectine, prezente atat in alimentele de origine vegetala, cat si in cele de origine animala. Acesti adezivi se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine, aflata la suprafata hematiilor, ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel alterarea starii organismului. Deoarece aceste componente glucidice se afla nu numai in sange, ci si in alte tesuturi ale organismului, o alimentatie neadecvata grupei sanguine poate dauna sanatatii diverselor organe.

DAdamo si echipa sa au stabilit tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguin. Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sanguine.
 
Pe baza rezultatelor acestor cercetari, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine, considerate si astazi cele mai moderne din Europa, având în compozitie multivitamine si extracte de plante.

 

GRUPA SANGUINA AB:

Aceasta grupa sanguina a aparut cu cca 1500 de ani in urma, prin combinatia grupelor A si B.
Alimentatia adecvata acestei grupe este una mixta, corespunzatoare atat grupei sanguine A, cat si grupei B. Astfel, vitaminele si mineralele ajunse in organism acopera necesarul pentru mentinerea sanatatii. Avand insa o secretie scazuta de acid gastric si o predispozitie sporita la diferite boli, se recomanda un consum ridicat de vitamina C, la fel ca în cazul persoanelor cu grupa sanguina A.

Pentru cresterea rezistentei organismului fata de diverse infectii, pentru prevenirea aterosclerozei, a infarctulul miocardic, precum si a cancerului, persoanele cu grupa sanguina AB au nevoie atat de oligoelemente, cat si de plante medicinale. De asemenea, persoanele cu grupa sanguina AB trebuie sa consume cantitati mai mari de antioxidanti ce se regasesc in unele plante (de exemplu struguri rosii, ceai verde, ghimbir, frunze de telina, broccoli, usturoi), pentru mentinerea unui sistem de aparare eficient si pentru combaterea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si tumorale.

Printre cei 44 de componenti ai produsului Vital AB se gasesc si numeroase alte substante active specifice acestei grupe sanguine.Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...