Produse

Diverse
Calivita
Full Spectrum CaliVita
Pret: 48.1 RON
Pret nou: 40.48 RON

Continut:  90 tablete 
Compozitie:  
Vitamina A (beta-caroten) 1.500 UI
Vitamina E (D alfa tocoferol acetat) 7 U.I.
Vitamina C (extract din măceşe) 60 mg
Vitamina B1 (tiamin hidroclorid) 1 mg
Vitamina B2 (riboflavină) 1,1 mg
Vitamina B6 (piridoxin hidroclorid) 1,2 mg
Vitamina B12  
(concentrat de cobalamină) 1 mcg
Niacianamidă 10 mg
Bitartarat de colină 20 mg
Inozitol 20 mg
PABA (acid para-aminobenzoic) 5 mg
Biotină 40 mcg
Acid pantotenic 5 mg
Acid folic 200mcg
Rutină 4 mg
Bioflavonoid complex din lămâie 4 mg
Hesperidină complexă 2 mg
Betaină HCl 10 mg
Iod 80 mcg
Calciu (chelatat cu aminoacizi) 50 mg
Fier (chelatat cu aminoacizi) 4 mg
Magneziu (chelatat cu aminoacizi) 25 mg
Cupru (chelatat cu aminoacizi) 1,5 mg
Zinc (gluconat) 10 mg
Crom (GTF) 25 mcg
Seleniu (chelatat cu aminoacizi 20 mcg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) 3 mg
Potasiu (gluconat) 10 mg
Molibden 10 mcg
   
   
   
Recomandari: D-P-S
Alcoolism   1- 0- 0
Anemie   0- 1- 0
Atenţie   1- 0- 0
Boala Vilebrand  1- 0- 0
Convalescenţă   1- 1- 0
Devitaminizare (copii, adulţi, sportivi)  1- 0- 0 
Hepatită   1- 1- 0
Imunitate scăzută  1- 0- 0
Îngrăşare (stimulator)  1- 0- 0
Leucemie   0- 1- 0
Malabsorbţie   1- 0- 1
Stres   1- 1- 0
Scleroză multiplă  1- 0- 0
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  
   Acest produs contine vitamine si minerale care sprijina functionarea normala a organismului, intr-un raport optim si sub o forma usor de absorbit: forma chelatata. In absenta vitaminelor si mineralelor apar urmatoarele simptome: epuizare, absenţa poftei de mancare, stare de slabiciune, oboseala. In cazul in care sistemul de aparare al organismului este scazut, creste frecventa imbolnavirilor de gripa.

Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitaţi insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ şi calitativ, consumul suplimentelor alimentare cu multivitamine este extrem de benefic pentru buna funcţionare a organismului.

Adaosul de vitamine este absolut necesar pentru sanatatea fiecaruia, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfasoara activitati fizice sau intelectuale cu mare consum de energie.

Poluarea, devenita astazi o problema reala, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, conservantii, anticonceptionalele, si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales al celor care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism. Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului inconjurator, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine şi substante minerale) al legumelor şi fructelor a scazut. De aceea, in zilele noastre este absolut necesar consumul de suplimente alimentare.

Deoarece vitaminele isi exercită efectele în mod sinergic, o cantitate mai mare dintr o vitamină sau alta va atrage după sine şi creşterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice.

Alaturi de vitamine, un metabolism perfect are nevoie si de substante minerale. Aportul suplimentar de vitamine sporeste necesarul de minerale.  Organismul uman nu poate produce minerale; in consecinta, nu le putem obtine decat din alimentele consumate.
Se impune utilizarea preparatelor care contin minerale dozate optim si, in masura posibilitatilor, sub forma chelatata. Prin forma chelatata cu aminoacizi, organismul poate utiliza minerale in cel mai eficient mod. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate se elimina jumatate. Mineralele consumate sub forma chelatata de aminoacizi sunt absorbite mai usor, fiind, prin urmare, utilizate mai eficient.

Conceperea şi comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substanţele active sunt înglobate în substanţe-suport, a căror absorbţie durează 8-12 ore, asigurându se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substanţele suport fără absorbţie lentă duc la o absorbţie rapidă, iar cantitatea care nu poate fi utilizată imediat de organism se elimină odată cu urina, în decurs de 2-3 ore. Un alt avantaj al acestor preparate complexe îl constituie faptul că ele conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi inozitolul, care împiedică depozitarea grăsimilor în ficat. Substantele lipotrofe scad concentratia de colesterol in sange si indeparteaza riscul producerii bolilor cardiovasculare. Unele preparate polivitaminice contin enzime care faciliteaza digestia si acid glutaminic cu efect stimulator al activitatii psihice.

Full Spectrum apartine produselor cu absorbtie prelungita. Acest lucru este foarte important mai ales in cazul vitaminelor solubile in apa, care pot fi eliminate foarte rapid din organism. In astfel de produse, agentii activi sunt fixati într-o substanta de stransport, ceea ce le permite sa fie absorbite pe o durata de 8-12 ore, astfel incat vitaminele vor fi prezente in sange in permanenta, intr-o cantitate adecvata zi si noapte.

 

ATENTIE:

Deoarece Full Spectrum contine vitaminele complexului B in doze destul de mari, nu este necesara asocierea altor vitamine B, cu exceptia situatiilor de stres puternic sau in cazul recomandarilor exprese.
Datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B, consumul acestor preparate poate fi insotit de colorarea urinei, asociata cu miros specific.
Este inutila consumarea concomitenta a diferitelor produse multivitaminice.Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...