Produse

Diverse
Calivita
Energy&Memory CaliVita
Pret: 94.9 RON
Pret nou: 79.86 RON

Contine: 90 tablete

Datorita compozitiei sale, Energy & Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si mental prelungit. Lupta eficient impotriva proceselor negative aparute ca rezultat al stresului.

In acelasi timp, energizeaza, improspateaza oraganismul si va ofera o doza de energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor de zi cu zi!

Produsul Energy&Memory contine extracte de plante, vitamine, minerale care, prin actiunea lor sinergica, invioreaza psihic si fizic.

Colina este un neurotransmitator care, prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale si a capacitatii de activitate psihica.
Colina este o pseudovitamina din familia vitaminelor B. Este un constituent important al membranei celulare si are functii practic in toate procesele organismului. Este o substanta lipotropa care participa la transportul lipidelor in organism si poate reduce acumularea grasimilor in ficat. Colina poate fi sintetizata si in organism din amino acidul metionins, vitamina B12 si acidul folic.

Lecitina contine atat colina, cat si inozitol. Este un component vital al neuronilor, protejandu-i fata de substantele nocive. De asemenea, creste capacitatea de oxigenare a creierului. Din aceste considerente, imbunatateste functiile de memorare, atat la tineri, cat si la cei varstnici.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay, introdusa in Europa (Franta) in anul 1817. Numele ei deriva de la Guaranis, un trib de indieni din America de Sud, care o utilizau pentru prepararea diferitelor mancaruri. Compozitia sa chimica a fost studita prima oara in 1826 de catre Th. Martius, care a descoperit in ea substana numita guaranina, care este principala substanta biologic-activa in guarana. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana".
Guarana contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina),  fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite, pentru combaterea neplacerilor care insotesc menstruatia sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Vitamina C (in special cu bioflavonizi) este un antioxidant deosebit de eficient, necesar in fiecare zi. Printre altele, participa la regenerarea capilarelor sanguine.

Vitamina E este un antioxidant care protejeaza organismul impotriva diferitelor substante toxice. Daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, Vitamina E este vitala in protejarea plamanilor.

Magneziul este considerat un biomineral cu rol de aparare a organismului impotriva stresului. Intervine in functionarea sistemului nervos, prevenind si starile depresive.

Zincul intra in componenta numeroaselor enzime care intervin in diferite procese metabolice.  Rolul cel mai important al zincului este acela de a participa la sinteza acizilor nucleici, acizi vitali in diviziune, regenerare si dezvoltare celulara. Prin aceasta se explica rolul zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate. Zincul poate interveni si in neutralizarea diverselor substante nocive. Se cunoaste faptul ca inhiba absorbtia plumbului si cadmiului, reducand astfel actiunea toxica a acestor metale grele prezente in aerul poluat si uneori in apa potabila. Concentratiile cele mai crescute de zinc in organism se gasesc in ochi, avand rol in activarea vitaminei A, cu importanta in vederea nocturna, imbunatatind si capacitatea de distingere a culorilor.
Un permanent aport exogen de zinc este necesar, deoarece organismul utilizeaza destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic.

Seleniul functioneaza sinergic cu glutationul, vitamina A, vitamina C si cu alti antioxidanti din organism. Prin actiunea seleniului, organismul poate utiliza la maximum oxigenul, iar impreuna cu zincul, reduce absorbtia unor metale grele (mercur, plumb, cadmiu).

Deoarece produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic, se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care sunt expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta si sistematica, precum si sportivilor.


ATENTIE:
A se consuma cu precautie daca se administreaza in acelasi timp si alte produse cu cofeina!
A se evita in timpul sarcinii si alaptarii.
In caz de boli cardiovasculare, consultati in prealabil medicul!

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...