Produse

Diverse
Calivita
Lion Kids C Vitamin chewable
Pret: 33.8 RON
Pret nou: 28.6 RON

Continut:  90 tablete
Compozitie:
Vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice)  75 mg
Recomandari: D-P-S
Anorexie (lipsa poftei de mâncare)  1- 0- 0  15/30 zile 
Apetit (creştere) - anorexie  1- 0- 0  15/30 zile
Astm bronşic  1- 1- 0
Imunitate scăzută  1- 0- 0
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  

In cazul copiilor, aportul de vitamine in cantitati corespunzatoare este chiar mai important decat in cazul adultilor. Copiii au nevoie de un aport echilibrat si adecvat de vitamine, in special in perioada de crestere si dezvoltarea fizica si mentala rapida.

Vitaminele Lion Kids, obtinute pe cale naturala si prezentate sub forma de tablete masticabile au fost create pentru prescolari si scolarii mici. Un copil puternic si sanatos are rezultate mai bune la scoala, atat pe plan fizic, cat si mental.

Vitaminele sunt compusi organici indispensabili vietii, care nu pot fi sintetizate de organism decat in cantitati foarte mici. Daca o anumita vitamina lipseste din organism in cantitati mari, pot aparea simptome ale avitaminozei (deficientei de vitamine), a caror eliminare este foarte importanta in copilarie.

Faptul ca alimentaţia copiilor nu este ideala este binecunoscut. In plus, alimentele si-au pierdut foarte mult din valoarea nutritiva initiala. Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să contina vitamine si minerale.  Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase in ceea ce priveste sanatatea si activitatea zilnica a copiilor, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult.

Majoritatea copiilor nu sunt alimentati in mod adecvat. Pe langa  aceasta, factorii externi (stresul, lumina artificiala, poluarea mediului inconjurator, radiatiile ionizante, conservantii alimentari, unele medicamente, etc...) cresc nevoile vitaminice ale organismului in plina dezvoltare. Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt plumbul si cadmiul, care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara. Pentru combaterea efectelor de mediu daunatoare, care s-au intensificat in ultimii ani, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut, insa alimentele contin o cantitate semnificativ mai mica din aceste substante decat in trecut.

Vitamina C (acidul ascorbic) face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din aceasta cauza, in cazul unor solicitari fizice excesive se elimina in cantitati mari din organism.

Deficitul de Vitamina C conduce la aparitia scorbutului, reactiilor inflamatorii, reumatismului, anemie prin carenta de acid folic, scade rezistenţa organismului faţă de diferite microorganisme, creaza oboseală, lipsa de pofta de mancare.

Vitamina C permite fixarea Calciului si, in această calitate, trebuie asociata cu calciterapia. Vitamina C este singurul fixator al Calciului ale carui proprietaţi au fost demonstrate experimental si clinic. Putem asadar, considera acidul ascorbic ca un factor chiar mai important în fixarea Calciului osos decat vitamina D.

Vitamina C administrata in mod sustinut stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului fata de bolile infecto-contagioase.

In prezent se comercializeaza si produse vitaminice care contin, alaturi de zahar, substante sintetice si conservanti. Se pune intrebarea daca aceste produse sunt indicate pentru copii.

Produsul Lion Kids contine Vitamina C obtinuta din macese si alte surse naturale. NU conţine zahar, coloranţi sau conservanţi. Tabletele au forma unor figurine de animale.Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...