Produse

Diverse
Calivita
Lion Kids punch + vitamina D CaliVita
Pret: 49.4 RON
Pret nou: 41.58 RON

Continut:  90 tablete
Compozitie:
Vitamina A 1500 UI
- Vitamina E 7 UI
- Vitamina C 35,0 mg
- Vitamina B1 0.5 mg
- Vitamina B2 0.6 mg
- Vitamina B6 0.7 mg
- Vitamina B12 1,0 mcg
- Vitamina D 1,0 mcg
- Niacinamida 7,0 mg
- Acid pantotenic 3,0 mg
- Acid folic 100,0 mcg
- Biotina 35,0 mcg
- Inozitol 1,6 mg
- Calciu 10,0 mg
- Fosfor 10,0 mg
- Iod 10,0 mcg
- Fier 3,0 mg
- Magneziu 5,0 mg
- Cupru chelatat 70,0 mcg
- Zinc chelatat 2,0 mg
- Mangan chelatat 0,1 mg
- Complex de potasiu 2,0 mg
- Seleniu 10,0 mcg
- Crom 5,0 mcg
- Calorii 14,8 kj
- Grasimi < 1,0 g
- Carbohidrati < 1,0 g 
Recomandari: D-P-S
Anorexie (lipsa poftei de mâncare)  1- 0-0 
15/ 30 zile 
Apetit (creştere) – anorexie 1-0-0     
15/ 30 zile
Creştere armonioasă  1- 0- 0  15/30 zile
Imunitate scăzută  1- 0- 0
Malabsorbţie   1- 0- 0
Nicturie copii (enuresis)  1- 0- 0
Pojar, rujeola  1- 0- 0
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  

Polivitaminele obtinute pe cale naturala, prezentate sub forma tabletelor masticabile Lion Kids, au fost create pentru prescolari si scolari mici.

Nu faceti compromisuri cand vine vorba de dezvoltarea si sanatatea copilului dumneavoastra! Un copil puternic si sanatos are rezultate mai bune la scoala, atât pe plan fizic, cat si mental.
In cazul copiilor, aportul unor nutrienti - vitamine si minerale - in cantitaţi corespunzatoare este chiar mai important decat în cazul adultilor.

Faptul ca alimentatia copiilor nu este ideala este bine cunoscut. In plus, alimentele si-au pierdut valoarea nutritiva initiala. Pe langa  aceasta, factorii externi (stresul, lumina artificiala, poluarea mediului inconjurator, radiatiile ionizante, conservantii alimentari, unele medicamente, etc...) cresc nevoile vitaminice ale organismului in plina dezvoltare. Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt plumbul si cadmiul, care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara. Conform unor date oficiale din anul 1990, la Londra, de exemplu, la noua din zece copii domiciliati in vecinatatea unui bulevard foarte circulat, cantitatea masurata a plumbului din sange a depasit nivelul admis, iar la jumatate din copiii analizati s-a ridicat la peste 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulti. Cercetatorii au constatat ca lipsa zincului din organism duce la cresterea fixarii plumbului si cadmiului, deci, prin consumul de zinc, se poate reduce riscul intoxicarii cu aceste doua elemente poluante.

Vitaminele sunt compusi organici indispensabili vietii, care nu pot fi sintetizate de organism decat in cantitati foarte mici. Copiii au nevoie de un aport echilibrat si adecvat de vitamine, în special in perioada de crestere si dezvoltarea fizica si mentala rapida. Daca o anumita vitamina lipseste din organism in cantitati mari, pot aparea simptome ale avitaminozei (deficientei de vitamine), a caror eliminare este foarte importanta in copilarie. Pentru combaterea efectelor de mediu daunatoare, care s-au intensificat în ultimii ani, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut, insa alimentele contin o cantitate semnificativ mai mica din aceste substante decat în trecut.

Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să contina vitamine si minerale.  Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveste sanatatea si activitatea zilnica a copiilor, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult.

In prezent se comercializeaza si produse vitaminice care contin, alaturi de zahar, substante sintetice si conservanti. Se pune intrebarea daca aceste produse sunt indicate pentru copii. Se stie ca gradul de absorbtie si de utilizare in organism a substantelor sintetice este mai dificil in comparatie cu al celor naturale.

Atunci cand este vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri, nu putem face compromisuri, trebuie sa le asiguram din toate, tot ce e mai bun.

Lion Kids+vitamin D contine vitaminele A, D, E si C, complexul de vitamine B, precum si cele mai importante minerale: calciu, fosfor, iod, fier, magneziu, cupru, zinc, mangan si potasiu.

Vitamina D joaca un rol important in dezvoltarea oaselor si dintilor si, de asemenea, participa la absorbtia si utilizarea calciului si fosforului si garanteaza mentinerea balantei de calciu din plasma sanguina.

NU conţine zahar, coloranti sau conservanti. Tabletele au forma unor figurine de animale. Produsul exista in doua variante: cu aroma de fructe tropicale şi de ciocolata.

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...