Produse

Diverse
Calivita
Smokerade CaliVita
Pret: 88.4 RON
Pret nou: 74.47 RON

Contine 90 tablete


Este un produs antioxidant deosebit, care sprijina organismul in distrugerea celulelor degenerate aparute in urma proceselor oxidative cauzate de fumat.
Datorita efectelor benefice ale ingredientelor sale complexe, se recomanda atat fumatorilor activi cat si celor pasivi, precum si in perioadele in care incercati sa renuntati la fumat.
Bineanteles, datorita efectului sau puternic oxidant, poate fi folosit si de catre nefumatori.

Pana in prezent, in fumul de tigara au fost detectate aproximativ 4000 de substante diferite. Pericolele cele mai mari sunt reprezentate de radicalii liberi si de catre cele 40 de substante carcinogene. Printre acestea se numara anumiti compusi policiclici aromatici (benzpirenul), hidrocarburi aromatice, nicotina, nitrosamina, butadiena. Fumatul presupune eliberarea unei mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefrotoxic), substante inhalate de catre organism.

Substantele active continute in acest produs, vitaminele C, E, Coenzima Q10, Zincul si Seleniul (activatori si stimulatori ai super-oxid-dismutazei si glutation-peroxidazei) sunt antioxidanti extrem de eficienti care protejeaza organismul printr-o actiune sinergica. Impreuna, aceste substante reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sangvine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii biliare si asupra schimburilor de oxigen din sange.

Extractul de ardei rosu (iute), una din cele mai vechi plante medicinale, contine substante biologic active precum capsicina, pigmenti, uleiuri eterice, saponine, vitamina C, provitamina A, hidrati de carbon si proteine. Ajuta la desfasurarea normala a proceselor sistemului respirator, stopeaza sangerarile pulmonare, are actiune antiinflamatoare si antiseptica.

Acidul elagic (care se afla in anumite fructe, ca zmeura) este antioxidant, detoxifiant si protector asupra celulelor organismului, are efect antimutagen si anticarcinogen, inhiba progresia cancerului, de exemplu cancer pulmonar .

Vitamina C: In special cu bioflavonoizi, este o vitamina indispensabila organismului uman. Este un antioxidant puternic, protejeaza celulele de distrugerea radicalilor liberi, stimuleaza sistemul imun si sistemele enzimatice, creste rezistenta organismului fata de infectii, viroze, cancer.

Vitamina E: este o vitamina de importanta vitala, impreuna cu vitamina C, este un antioxidat puternic, trofic general, intinereste organismul, previne aparitia cancerului de diferite forme: cancer pulmonar , digestiv, genital etc. Are o mare eficienta in afectiuni ale aparatului bronhopulmonar - astm bronsic, bronsita cronica, pneumonie, pleurezie, emfizem pulmonar, fortifica tesutul pulmonar.

Zinc: antioxidat, neutralizeaza radicalii liberi din organism, respectiv din aparatul respirator - toxine, fum de tigara, poluanti etc ., participa la multe reactii biochimice din organism, sustine sistemul imun si apara organismul de substatele nocive.

Seleniu: Antioxidant puternic, neutralizeaza radicalii liberi, sustine functiile sistemului imun, protejeaza organismul de aparitia bolilor degenerative, impiedica dezvoltarea celulelor canceroase, de exemplu cancer pumonar .

Coenzima Q10: Are actiune antioxidanta, se gaseste in fiecare celula a organismului si actioneaza la nivel de mitocondrii pentru buna functionare a metabolismului celular. Intinereste celulele la toate nivelele organismului, protejeaza plamanii de factorii nocivi - noxe, fum de tigara etc.

Extract de ceai verde: este un antioxidant puternic, saturat cu flavonoizi, neutralizeaza toxinele si substantele cancerigene patrunse in organism. Contine 50% polifenoli cu puternica actiune antivirala si bactericida, stopeaza inmultirea bacteriilor in cavitatea bucala, tract respirator si alte localizari.

Smokerade - datorita componentelor sale, este un excelent antioxidant capabil sa elimine efectele nocive ale fumatului si a altor toxine din organism si este recomandat ca tratament naturist in afectiuni ale aparatului respirator: tabagism - fumatori activi, fumatori pasivi, faringita, tuse, expectoratie, pneumonie, pleurezie, emfizem pulmonar, astm bronsic, bronsita cronica, cancer pulmonar.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...