Produse

Diverse
Calivita
Power Mins CaliVita
Pret: 61.1 RON
Pret nou: 51.48 RON

Contine 100 tablete

Pentru functionarea normala a proceselor vitale avem nevoie nu numai de binecunoscutele vitamine, ci si de minerale.

Organismul uman nu le poate produce pe acestea din urma, prin urmare nu le putem obtine decat din surse externe. Power Mins este un produs special pe baza de minerale, ale carui ingrediente contribuie la asigurarea necesarului de minerale in organism. Formula complexa a produsului contine, intr-o proportie si cantitate optime, toate mineralele de care organismul are nevoie.

Forul international Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat: un numar de 6 elemente. Acestea sunt: Calciu, Fier, Magneziu, Fosfor, Zinc si Seleniu. Alaturi de acestea, pentru mentinerea sanatatii si functionarea ireprosabila a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute. Acestea sunt: Clor, Crom, Cobalt, Cupru, Fluor, Iod, Mangan, Molibden, Potasiu, Sodiu, Sulf si Vanadiu, care poarta denumirea de elemente active.

Calciul si Fosforul joaca un rol important in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii, precum si an procesul de coagulare. Calciul contribuie la absorbtia Fierului si are rol in transmiterea corespunzatoare a excitatiilor nervoase.

Calciul si Magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Prezenta Magneziului in organism este una dintre conditiile de baza pentru functionarea eficienta a sistemului nervos si muscular; de asemenea, acest mineral ajuta la diviziunea celulara normala si la sinteza proteinelor.

Cuprul indeplineste numeroase sarcini în organism. Joaca un rol important in functionarea sistemului de protectie antioxidanta a organismului, participa la metabolismul colesterolului si zaharului, precum si la procesele de termogeneza si la functionarea sanatoasa  a sistemului nervos. Sprijina formarea globulelor rosii si a leucocitelor si ajuta la metabolizarea Fierului. Fara Cupru, Fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina.

In lipsa Cromului, metabolismul carbohidratilor (glucidelor) are de suferit.

Iodul este indispensabil pentru functionarea glandei tiroide.

Manganul este necesar pentru protectia împotriva radicalilor liberi, precum si pentru metabolismul proteinelor, carbohidratilor si grasimilor.

Molibdenul este o componenta importanta a enzimelor care asigura utilizarea fierului.

Potasiul joaca un rol deosebit in reglarea echilibrului hidro-electrolitic si acido-bazic al organismului si ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.

Seleniul este un antioxidant important, care sprijina functionarea sanatoasa a sistemului imunitar.

Cobaltul, asemanator Fierului, este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.

Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si deci incetineste imbatranirea tesuturilor, avand rol in prevenirea formarii tumorilor maligne.

Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor.

Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate si nu pot actiona. Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, acesta nu este capabil sa sintetizeze minerale, ele trebuind aduse in corp prin aport alimentar. Daca dintr-o cauza sau alta substantele minerale lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase ale metabolismului. In astfel de cazuri, precum in situatia unor solicitari fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive solicitante), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare naturale.

Lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement blocheaza desfasurarea in conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente si minerale.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina

 


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...