Produse

Diverse
Calivita
Strong Bones CaliVita
Pret: 61.1 RON
Pret nou: 51.48 RON


Contine 100 capsule

Cele doua componente active ale produsului sunt Calciul si Magneziul.

Aceste minerale participa la mentinerea soliditatii structurii scheletice. Dupa ce cresterea longitudinala a oaselor a luat sfarsit, inca putem face multe pentru a le creste forta, deoarece mineralizarea poate dura pana aproape de patruzeci de ani. Bineinteles, dupa aceasta varsta trebuie sa asiguram un aport adecvat de substante minerale, deoarece acestea participa de asemenea si la alte procese fiziologice importante.

Calciul fortifica oasele si dentitia, favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia si este folositor în fenomenele de excitaţie şi stimulare a nervilor şi muşchilor (contracţia este mare cand Ca este puţin). Este un element important al coagularii normale a sangelui si functioneaza ca anti-spasmodic asupra muşchilor netezi (ca şi adrenalina).

Calciul este diuretic, antiacid, coagulant, antialergic si antiinflamator.

Deficitul de Calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteomalacie, osteoporoza si carii dentare. De asemenea, scade si rezistenta la stres, este favorizata aparitia alergiilor, inflamatiilor si crampelor musculare. Din cauza hipocalcemiei (concentratia scazuta a Calciului sanguin), Calciul se desprinde din oase, ajunge in sange si se poate depune pe peretii lezati ai arterelor. Lipsa Calciului faciliteaza absorbtia plumbului (un metal toxic) si depunerea acestuia in oase si dinti.

Fumatul, consumul de cafea, ceai, un aport sporit de fibre pot bloca absorbtia calciului. Un aport ridicat de proteine creste eliminarea calciului prin ficat.

Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si proteinelor.

Consumul de Magneziu creste rezistenta organismului fata de infectii si imbunatateste randamentul intelectual. Impiedica procesul de formare a calculilor renali si biliari cu continut de Calciu. Favorizeaza procesele de digestie si mentine integritatea danturii. Magneziul, asociat cu Calciul, combate stresul si starile depresive.

Magneziul este indispensabil pentru mentinerea structurii normale a oaselor si dintilor; joaca un rol important in functionarea normala a sistemului nervos si a muschilor. este un factor vital în anumite procese de producere a energiei din organism; participa la sinteza proteinelor, joaca un rol important in procesele de diviziune celulara, precum si in mentinerea echilibrului Potasiu-Sodiu. Magneziul ajută la fixarea Calciului si la absorbtia vitaminelor C, E, B

Magneziul este indispensabil in suplimentele alimentare destinate sportivilor, pentru ca participa la procesele de eliberare si consum de energie. Asigura si buna functionare a aparatului cardio-vascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesul de imbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia ateriopatiilor si a aterosclerozei.

Deficitul de Magneziul conduce la hiperiritabilitate neuromusculară, spasmofilie, tromboze, tulburări de ritm cardiac (mai ales la diabetici), convulsii, decalcificare prin pierderea secreţiilor gastrice şi intestinale (fistule, steatoree), în alcoolism, ciroză hepatică, hipofuncţie paratiroidiană, tetanie (mai gravă decât in cazul deficitului de Calciu).  Absenta magneziului din organism se manifesta prin slabiciuni ale muschilor, stari de oboseala, iritabilitate si mult, foarte mult stres. In ceea ce priveste stresul se formeaza un cerc vicios, caci stresul favorizeaza lipsa magneziului si lipsa magneziului faciliteaza aparitia stresului

Produsul Strong Bones contine Calciu si Magneziu intr-un raport optim (Calciu/Magneziu = 2/1).

ATENTIE:

- In cazul consumului îndelungat de calciu, în doze crescute, adresati-vă medicului! Vitamina D în cantităti mici creste absorbtia de Calciu.
- Nu se recomandă consumul de Magneziu pe termen lung, în doze ridicate.
- Raportul optim Calciu-Magneziu este de 2:1. Suplimentele alimentare moderne, cum ar fi Strong Bones, contin ambele macroelemente într-o cantitate optimă.
- Calciul si Magneziul pot fi absorbite si utilizate cel mai usor dacă produsul folosit contine aceste două macroelemente sub formă de legături chelatate.
- Este contraindicata ingestia unei doze mai mari de 1 g de Magneziu pe zi timp indelungat. Magneziul are o buna actiune in asociere cu Vitamina A, Calciu si Fosfor.
- Consumul Magneziului in asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu.
- Consumul preparatelor cu Magneziu in timpul meselor poate conduce la o digestie nesatisfacatoare deoarece acest element se combina cu acidul clorhidric din stomac. Se recomanda deci administrarea de Magneziu in intervalul dintre mese.
- Persoanele care prezinta hiperaciditate gastrica pot consuma preparate cu Magneziu pe stomacul gol, neutralizand astfel acizii in exces.
- Bolnavii cu afectiuni cardiace care utilizeaza deja medicamente ce contin Magneziu trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma cele mai noi preparate cu Magneziu.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...