Produse

Diverse
Calivita
Panax Gingseng CaliVita
Pret: 67.6 RON
Pret nou: 56.89 RON

Contine 100 tablete

Ginseng-ul este o planta perena originara din Asia de Rasarit, Siberia si America de Nord. Pentru multiplele proprietati terapeutice, chinezii o considera planta minune.

Ginsengul este cultivat în Orientul Indepartat de peste 4000 de ani, dar probabil ca este utilizat de mii de ani.

Pretioasele sale substante biologic active sunt extrase din radacina. Ginsengul este utilizat în întreaga lume ca supliment alimentar. Compusi responsabili pentru efectul benefic al acestuia, asa-numitele ginsenozide, reduc simptomele cauzate de stres si cresc performanta mentală si fizică.

Chinezii sustin ca extractul de ginseng vindeca, printre altele, impotenta, anemia, afectiunile digestive, insomniile, oboseala, hipoglicemia, bolile inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sanguina si regleaza tensiunea arteriala. Stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale.
Ginsengul contine si numeroase alte substante biologic active, de exemplu saponine, fitosteroli, aminoacizi,  si vitamine. Pentru persoanele care nu se alimenteaza corespunzator si prezinta carente de vitamine si minerale, e foarte important ca aportul de astfel de elemente esentiale sa fie absorbit si utilizat integral.

Ginsengul poate fi consumat pentru cresterea performantei fizice, a capacitatii de concentrare, în caz de oboseala, extenuare, efort sporit, deoarece ajuta la mentinerea unei forte fizice si mentale adecvate. Consumul sistematic de ginseng poate fi de folos tuturor, indiferent de varsta si sex, in special in perioada de efort fizic si mental intens. Nu degeaba in China este denumit "Radacina Vietii".

Consumul regulat de ginseng previne imbatranirea si mentine forta si pofta de viata. Efectele deosebite ale ginsengului chinezesc si coreean (Panax Ginseng) sunt cunoscute de milenii...In medicina Orientului Indepartat este considerat un panaceu, un medicament natural bun la toate. Cu cat planta este mai batrana, cu atat cresc calitatea si puterea tamaduitoare a extractului, deoarece creste continutul in substante active. In cazul ginsengului coreean, calitatea cea mai buna se obtine din planta de cinci-sapte ani.

Folosirea extractului de ginseng in sport este tot mai raspandita. S-a stabilit ca administrarea unor doze mari de extract este extrem de benefica. Ginsengul in stare pura contine 12-13 elemente active (ginsenozide), care si in radacina de cea mai buna calitate se regasesc doar in proportie de 1-2%. In urma testelor, s-a confirmat ca extractul din aceasta planta stimuleaza activitatea cerebrala, deoarece creste nivelul de adrenalina, aceasta tinand "treaz" creierul si intarziind aparitia oboselii. In timpul antrenamentelor sau competitiilor, ginsengul face ca musculatura sa foloseasca mai putin glicogen si mai multi acizi grasi pentru producerea energiei.

 

ATENTIE!

- Desi extractul de ginseng nu este un medicament, ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune arteriala si cardiacii sa consulte medicul inainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce cresterea tensiunii arteriale, iar dozele mari - scaderea acesteia.

- E important de stiut ca extractul de ginseng prezent in capsulele sau tabletele solubile in intestin este cel mai eficient.Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...