Produse

Diverse
Calivita
Pure Yucca
Pret: 62.4 RON
Pret nou: 52.47 RON

Contine 100 capsule

Cura de Yucca pe parcursul catorva saptamani este capabila sa intinereasca organismul. Contribuie la asigurarea echilibrului dintre starea fizica si cea psihica, in plus creste rezistenta organismului fata de boli, reduce nivelul colesterolului si are rol protector impotriva stresului.

Yucca, denumita si "pomul vietii", este o planta vesnic verde, originara din Statele Unite, Mexic si insulele din Marea Caraibelor. Ca aspect este asemanatoare palmierului: tulpina groasa, scurta, frunze landnate si flori sub forma de clopotel, frumos mirositoare, care se deschid seara.

O serie de plante, cum ar fi papadia, urzica si coaja de salcie alba sunt capabile sa accelereze eliminarea reziduurilor din organism, prin diureza si accelerarea metabolismului, imbunatatind in mod semnificativ sanatatea.

Yucca are un efect similar, insa mult mai puternic. Secretul plantei Yucca consta in capacitatea sa de a supravetui in conditii climaterice extreme.

Extractul de yucca contine o serie de enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante active. Efectele sale benefice se datoreaza in special ingredientului saponina, o substanta naturala cu efect asemanator steroizilor, care, daca este administrata in doza recomandata, nu are nici un efect secundar si nu afecteaza sistemul digestiv, spre deosebire de steroizii de origine animala si cei artificiali. Accelereaza descompunerea substantelor organice in intestine, curatand in mod natural colonul. Astfel, ajuta la absorbtia completa a nutrientilor necesari. Yucca este o adevarata binefacere pentru cei care sufera de boli cronice ale intestinului gros.

Saponina din Yucca contribuie deasemenea la combaterea altralgiilor, avand efect asemanator substantelor antiinflamatoare steroidiene (cortizolul), dar, spre deosebire de acestea, nu are efecte secundare si nu agreseaza tubul digestiv.

La inceputul tratamentului cu yucca poate fi observata cresterea cantitatii de urină, aparitia diareii, scaderea glicemiei si a nivelelor de potasiu. Aceste simptome sunt rezultatul accelerarii metabolismului si al efectului de detoxifiere si pot fi inlaturate daca se respecta instructiunile de dozare, in paralel cu o dieta adecvata sau pe baza de plante, conceputa de un dietetician.


ATENTIE!

- Pe parcursul unei cure cu Yucca trebuie asigurat un aport crescut de lichide, de aproximativ 2-3 l pe zi. Capsulele se ingereaza cu unul sau doua pahare de apa. In primele zile ale curei poate aparea diareea, poliuria (eliminarea de cantitati crescute de urina), scaderea glicemiei sau a concentratiei de potasiu in sange. Toate aceste efecte sugereaza accelerearea eliminarii toxinelor din organism. Reactii de acest gen pot fi preintampinate printr-o dozare corespunzatoare, o alimentatie rationala si un regim alimentar alcatuit de un dietetician.
- Copiii sub 10 ani pot consuma Yucca numai la recomandarea medicului. Deoarece este un preparat obtinut din tulpina plantei, produsul Pure Yucca detine cele mai mari cantitati de substante active.


 
Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...