Produse

Diverse
Calivita
White Willow CaliVita
Pret: 55.9 RON
Pret nou: 47.19 RON


Contine 100 capsule

White Willow este un produs ce are la baza extractulul de scoarta de salcie alba, cu proprietati similare cu aspirina, dar fara a avea efecte secundare.

Scoarta de salcie alba este utilizata de foarte multa vreme în medicina traditionala. Este folosită de medicii chinezi de acum cateva mii de ani, însa occidentalii nu au cunoscut-o decat mult mai tarziu. Medicul grec Dioscorides, în secolul I, a fost primul care si-a dat seama de efectele sale benefice. Un secol mai tarziu, Galenus, renumitul medic roman, a recunoscut si el puterea vindecatoare a acestei plante.

Scoarta sa este bogata în salicina (salicozid), salicortin si alte glicozide, acid tanic, rasina, oxalati si enzime. Trecand prin stomac si intestine, salicina ajunge in ficat, unde, in urma transformarilor, isi exercita efectul benefic.

In organism, acidul salicilic se formeaza din salicina. Unul dintre avantajele produsului White Willow este ca are mai putine efecte secundare decat alte produse care contin acid salicilic.

Se stie ca anumite suplimente cu acid salicilic - in special daca sunt consumate in cantitati mari - pot produce tulburari la nivelul sistemului digestiv (pot cauza ameteala, diaree, sangerari, ulcer gastric), precum si reactii alergice. Toate aceste efecte secundare pot fi eliminate cu ajutorul unui consum corect de salcie alba.

Salcia alba este foarte cunoscuta prin efectul de calmare a durerilor, scadere a febrei, intaritor, purificare a sangelui; infuzia se bea pentru combaterea hemoragiilor interne, colitelor, reumatismului, etc.

Este folosita si in ameliorarea afectiunilor de ficat, rinichi si inima. Este recomandata barbatilor de peste 50 de ani, deoarece preintampina infarctul. E cunoscuta si pentru ameliorarea degeraturilor si tratarea hemoroizilor.

Stiinta moderna recunoaste, de asemenea, si proprietatile astringente ale salciei. Coaja salciei contine din abundenta salicin, salicortin si alte glicozide, rasini, oxalati si enzime. Putem sa o denumim aspirina naturala, deoarece salicinul natural existent printre constituentii plantei se transforma in organism in acid salicilic care nu are aproape nici un efect secundar. Ne referim la faptul ca se stie ca aspirina, luata in doze mari, irita mucoasele digestive (cauzeaza stari de voma, diaree, hemoragii, ulcere gastrice, reactii alergice), poate provoca, de asemenea, zgomote in urechi, surzire si chiar paralizie a cailor respiratorii.

Cercetarile au demonstrat ca substantele antiinflamatorii nesteroidiene, de tipul aspirinei, diminueaza activitatea unor prostaglandine (PG). Intrucat prostaglandinele au un rol cheie in functionarea normala a sistemului imunitar, salicilatul din coaja salciei albe actioneaza in mod selectiv. Pentru a ajunge in ficat in vederea transformarii sale in acid salicilic, acesta blocheaza secvential si doar intr-o foarte mica masura prostaglandinele din peretii stomacului si ai intestinului, efectele secundare asupra acestor organe fiind astfel minime. Traversand gradual stomacul si intestinul, salicilatul ajunge in cele din urma in ficat, unde va fi transformat in acid salicilic, stadiu de la care va incepe sa isi exercite toate efectele terapeutice benefice.

 

Atentie!


- A se respecta doza recomandata, deoarece excesele (20-25 de capsule maxim pe zi) cauzeaza probleme digestive.
- Nu se recomanda copiilor si adolescentilor. A nu se consuma de catre persoanele sensibile la acidul salicilic.
- A nu se recomanda în perioada sarcinii si alaptarii

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...