Produse

Diverse
Calivita
Noni Capsule CaliVita
Pret: 145.6 RON
Pret nou: 122.54 RON


Contine 90 capsule


Exista cateva colturi de lume in care natura a ramas neatinsa de efectele negative ale civilizatiei moderne.
Un astfel de loc este Polinezia, unde localnicii sunt mult mai expusi capriciilor naturii decat locuitorii societatilor vestice si, pentru a-si proteja sanatatea recurg de cele mai multe ori la metode naturiste de vindecare, pe care le selecteaza din "farmacia naturii"

Noni sau Morinda Citrifolia este originar din Asia, Australia si unele insule din Pacific. Inaltimea sa poate varia de la cea a unui arbust marunt pana la 10m. Fructul este ovoid, galben cand este copt, are un gust amar si miros intepator, dezagreabil. A fost adus in Hawaii de catre primii polinezieni. Remarcabilele sale proprietati de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, China, India etc.

Acum mai bine de 10 ani devine cunoscut in SUA ca preparat natural terapeutic unic, disponibil sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale (de struguri si afine). Compozitia sa - incredibil de bogata in substante biologic active -  a atras atentia lumii intregi, aceste substante ne mai regasindu-se in nici o alta leguma sau fruct de pe glob.

Vitaminele continute in acest fruct sprijina functionarea normala a organismului.
In afara de acestea, contine si alti compusi cu efect antioxidant, care contribuie la protectia celulelor impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Afecteaza benefic capacitatea de regenerare a organismului. Unul dintre cei mai importanti compusi din compozitie este molecula de proxeronina, care are rol in producerea xeroninei, in ficat. Conform teoriei dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea din Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice. Actiunea exercitata de xeronina asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al tesuturilor persoanei respective. Daca nivelul xeroninei este suboptimal (nivel scazut al xeroninei), raspunsul organismului la administrarea de Noni va fi miraculos.

Xeronina este extrem de importanta pentru organism, deoarece participa la o serie de procese fiziologice vitale. Intra in componenta enzimelor, sprijina functionarea normala a celulelor si a sistemelor imunitar si hormonal. Exista mai multi factori care pot cauza cresterea necesarului de xeronina a organismului, dar stresul si efortul mental si/sau fizic intens sunt printre cei mai frecventi. Alimentele consumate zilnic contin un procent redus de proxeronina, dar Polinesian Noni ne ofera aceasta substanta importanta in cantitati foarte mari.

CaliVita Noni contine 18 tipuri de aminoacizi, printre care multi aminoacizi esentiali, pe care organismul nu ii poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Aminoacizii sunt substantele constituente ale proteinelor.

Mineralele din acest fruct – de exemplu sodiul, potasiul, fierul, manganul si magneziul – completeaza necesarul zilnic de minerale al organismului.

Principalii compusi izolati din Noni, sunt: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosida; seleniu; acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterian; acid capronic si caprilic - cu rol in digestie; serotonina, scopoletina - cu rol in combaterea anxietitii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenei, controlul apetitului si comportamentului sexual; damnacantalul - cu actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronaza, enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.

Calivita Noni este si un produs energizant si tonifiant; de asemenea scade febra - indiferent de cauza acesteia; regleaza tensiunea arteriala si somnul; creeaza o stare de buna dispozitie; intareste sistemul imunitar; este adaptogen, analgezic, antialergic, antihemoragic, anticancerigen, etc. Se comercializeaza sub doua forme: capsule si lichida. Pentru obtinerea unor efecte remarcabile, mai ales in cazul afectiunilor grave, se recomanda flaconul Calivita Noni lichid.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...