Produse

Diverse
Calivita
Shark Aid CaliVita
Pret: 141.7 RON
Pret nou: 119.13 RON


Contine 90 tablete

Shark Aid este un supliment alimentar care contine cartilaj de rechin.
Rechinii exista pe Terra de peste 400 milioane de ani, pastrandu-si o morfologie nemodificata. Acesti asa-numiti pesti cartilaginosi se bucura de o sanatate excelenta, care i-a ajutat sa supravetuiasca atata timp.

Rechinul este considerat un organism perfect de catre oceanologi. Rechinii exista pe Terra de peste 400 de milioane de ani si în tot acest timp nu si-au modificat morfologia. Rechinii nu dorm niciodata, nu se odihnesc niciodata si, cu toate acestea, sunt foarte puternici si sanatosi, fapt de care cercetatorii si-au dat seama recent.

Care este secretul rechinilor? Probabil motivul pentru care aceste vietuitoare au reusit sa supravietuiasca o perioada atat de indelungata este organismul lor. Structura corpului, organele de simt si rezistenta lor sunt perfecte. In plus, rechinii au un singur dusman: omul. Nu au oase, ci doar cartilaje, care reprezintă 6-8% din greutatea totala a organismului lor. Puternicul si eficientul sistem imunitar al rechinilor este cu adevarat remarcabil. Contacteaza foarte rar infectii si ranile lor se vindeca foarte rapid. Trasatura caracteristica a sistemului imunitar al rechinilor este ca produce si pune in circulatie incontinuu anticorpi, in timp ce sistemul circulator al oamenilor este in general "amortit", activandu-se doar  daca trebuie sa lupte impotriva vreunei infectii.

Ingredientele active ale cartilajului de rechin contribuie la functionarea normala a articulatiilor si la condrificarea normală. Se recomandă în special sportivilor si persoanelor ce depun un efort fizic intens si isi suprasolicita articulatiile. Se recomanda, de asemenea, si persoanelor în varsta, pentru optimizarea functionarii sanatoase a articulatiilor si pentru condrificarea normala.

Intr-un studiu publicat in 1983, doi cercetatori renumiti de la Massachusetts Institute of Technology au demonstrat ca in cartilajul de rechin se afla substante care inhiba dezvoltarea retelei sangvine ce asigura nutritia tumorilor, impiedicand astfel proliferarea lor. William Lane, un cunoscut cercetator american al vietii marine si un adept al alimentatiei terapeutice, a publicat in 1993 o carte cu titlul "Rechinii nu se inbolnavesc de cancer", in care a adunat laolalta toate cunostintele si dovezile existente in prezent pe aceasta tema.

Biochimistul Carl Luer din Sarasota - Florida a descoperit in cartilajul de rechin 6-7 tipuri de proteine care inhiba dezvoltarea retelei vasculare tumorale, actionand ca substante antiangiogenetice. Dr. Patricia DAmore a studiat rolul hotarator al retelei vasculare in dezvoltarea tumorilor metastazice, fapt confirmat si de un grup de medici din Boston, precum si de dr. Noel Weidner printr-un studiu publicat in 1991 in revista "The New England Journal of Medicine".

In cartea sa, dr. Lane subliniaza rezultatele spectaculoase obtinute prin introducerea cartilajului de rechin in terapia bolnavilor de cancer din Costa Rica si Mexic. In mai 1992, la o clinica din Tihuana, s-a administrat unui numar de 8 femei - diagnosticate cu cancer la san - cartilaj de rechin in doza de 30-60 mg zilnic, timp de 60-80 de saptamani. Dupa aceasta perioada s-a constatat reducerea semnificativa a volumului tumorii. Constatarea clinica a fost confirmata si prin tomografie computerizata (TC).

Dr. Prudden, unul dintre pionierii cercetarilor in acest domeniu, a descoperit ca anumite glucide ce intra in compozitia cartilajului de rechin, denumite mucopolizaharide, au, pe langa rolul imuno-modulant, si un efect antiinflamator.

Dr. Serge Orloff, specialist reumatolog de la institutul Jules Bordet din Bruxelles, a administrat cartilaj de rechin in tratamentul bolnavilor cronici, tentativa soldandu-se cu rezultate deosebit de favorabile. De altfel, acest tratament este utilizat de multi ani si in traumatismele articulare ale sportivilor si pentru cei care practica body building.

S-a dovedit cu certitudine ca extractul de cartilaj de rechin nu este toxic, indiferent de doza utilizata. Animalele bolnave de cancer pe care s-a experimentat acest extract au trait mai mult sau chiar s-au insanatosit, iar cele care nu au primit acest preparat au decedat.

Concluzia fireasca a acestor realitati este ca extractul de cartilaj de rechin este deosebit de eficient in profilaxia si terapia cancerului, precum si in terapia unor boli cronice, cum ar fi cele reumatice, psoriazisul, precum si in tratamentul unor afectiuni diabetice (cum ar fi retinopatia diabetica).

Cartilajul de rechin este in primul rand un adjuvant important in terapia tumorilor maligne deoarece are efect anti-angiogenetic. Fiind antiinflamator si imunomodulator se recomanda si in cazul artropatiilor acute si cronice (reumatism), traumatismelor osteoarticulare, bolilor autoimune si de sistem, psoriazisului si retinopatiei diabetice.


ATENTIE:


- Datorita efectului sau de inhibare a formarii de noi vase de sange, produsul nu trebuie consumat inainte si dupa operatii si in perioada sarcinii.

- Consumul cartilajului de rechin nu poate substitui de la bun inceput tratamentul chirurgical, citostatic si radioterapia in cazul bolii canceroase. Utilizarea este recomandata numai in paralel cu acestea sau in urma lor, cu o eventuala diminuare, in timp, a tratamentului clasic, daca este cazul.

- Pe toata durata terapiei cu acest produs se recomanda o supraveghere medicala stricta.

- Se interzice categoric administrarea acestui preparat la gravide, la cei cu fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lui se recomanda doar dupa 5-6 saptamani de la accident sau de la interventiile chirurgicale.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...