Produse

Diverse
Calivita
Spirulina Max CaliVita
Pret: 49.4 RON
Pret nou: 41.58 RON

Contine: 60 tablete

Componenta:

Alge verzi albastrui Spirulina: 500 mg

Mod de administrare:
2-4 tablete pe zi sau conform recomandărilor

Printre ingredientele produsului Spirulina Max se numara algele marine, ce contin vitamine, minerale si alte ingrediente benefice care ajuta la mentinerea sanatatii.

Lumea vie a marilor nu ne incanta doar privirea, ci reprezinta si un izvor de substante nutritive care protejeaza sanatatea. O sursa inepuizabila de sanatate este reprezentata de algele marine.

Dintre algele de diverse tipuri se evidentiaza in mod deosebit Spirulina Max (algele verzi-albastrui) si Chiarella (algele de smarald). Cele doua alge constituie un material hranitor cu o compozitie ideala. 40-60% din substanta uscata a acestora este constituita din molecule proteice mici si usor digerabile.

Algele verzi-albastrui sunt plante cu structura simpla, contin nenumarate vitamine, minerale (iod, brom, mangan, potasiu, fier) si toti aminoaxizii esentiali. Sunt o sursa exceptionala de iod. Contin fier sub forma organica, complexa, fiind, astfel, una dintre cele mai potrivite surse naturale, in ultimii ani fiind frecvent folosite ca suplimente alimentare naturale. Reprezinta o sursa bogata de nutrienti, cu o compozitie perfect. Aproximativ 40-60% din continutul lor uscat este format din molecule mici, fiind, astfel usor de digerat. Sunt, de asemenea, adecvate pentru dietele vegetariene, deoarece contin si proteine.

Algele sunt extrem de bogate in potasiu si iod. Din aceasta cauza sunt recomandate persoanelor care urmeaza tratament cu diuretice. Datorita continutului crescut in iod, administrarea lor ca supliment natural poate corecta si unele insuficiente tiroidiene (hipotiroidism). Continand cantitati mari de fier, sunt considerate ca fiind cea mai adecvata sursa naturala de acest element. Din acest motiv, din alge se extrage iod, brom si mangan in cantitati industriale.

Fierul din compozitia algelor se afla sub forma complexa, organica, algele reprezentand, astfel, o excelenta sursa naturala de fier. Alegele contin o gama larga de vitamine, in cantitati foarte mari. Contin toate vitaminele B, precum si vitamina C si E. Sunt o sursa naturala de vitamina A si acid linoleic. In compozitia algelor intra si acizi nucleici (ARN, ADN), precum si clorofila, care este un deodorant intern deosebit. Clorofila din componenta algelor are un efect regenerant si un apreciabil efect antibacterian.

Datorita acestor calitati, algelor li s-a acordat un loc important in cadrul cercetarilor biomedicale. Pentru clarificarea tuturor efectelor terapeutice s-au initiat numeroase cercetari in Statele Unite ale Americii, Japonia, Franta si Marea Britanie. Aceste cercetari au avut rezultate deosebite, in special in profilaxia si terapia infectiilor virale. S-a demonstrat eficacitatea acestui extras in cazul infectiilor cu diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA).

Mai recent, in India s-au studiat efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale. Pe parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea medicala deplina a elementelor componente ale acestui extract. Printre altele, a devenit o certitudine faptul ca algele tonifica sistemul imunitar, contribuind in mare masura la legarea radicalilor liberi. Din aceasta cauza, in prezent, medicii o utilizeaza din ce in ce mai frecvent si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne.

 
ATENTIE:

Persoanele care sufera de afectiuni ale glandei tiroide trebuie sa ceara avizul medicului inainte de a incepe consumul produselor pe baza de alge.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...