Produse

Diverse
Calivita
Vital Woman CaliVita
Pret: 81.9 RON
Pret nou: 68.97 RON

Continut:  60 tab.
   
Compozitie:
Damiana 100 mg
Suma 100 mg
Radacina de Maca 100 mg
Boabe de Serona 50 mg
Racadina de Unicorn 25 mg
Extract de Guarana 100 mg
Boabe de Catuaba 25 mg
Radacina de Sarsaparilla 50 mg
 
   
   
Recomandari: D-P-S
Apetit sexual (creştere) 1- 0- 0
Depresie  1- 0- 0
Fertilitate  1- 0- 1
Frigiditate 

1- 0- 1 pt 10zile, apoi       1- 0- 0

Hormone (reglare) 1- 0- 0
Infecţii urinare (renal, vezică, pr.) 1- 0- 1
Menopauză  1- 0- 0
Menstruaţii neregulate 1- 0- 1
(nu în timpul ciclului)
Sterilitate (tratament) 1- 0- 0
Stres  1- 0- 0
Vaginita distrofică (la menopauză) 0- 0- 1
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale.

In acceptiunea Dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unei "aport energo-informational complet", necesar pentru realizarea armoniei dintre trup si suflet. "Aportul complet" este conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala".

Prin "hrana energetica" facem referire la mediul inconjurator si la relatiile umane. Daca in aceasta zona predomina efectele negative. atunci si factorii "hranei emotionate" vor avea de suferit. "Hrana emotionala" ne este oferita de familie, prieteni, experiente culturale, activitatea fizica si viata emotionala, care este completata de relatia cu partenerul, viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale. Pentru combaterea starilor cauzate de lipsa de energie, plantele sunt folosite la scara larga in fiecare cultura. Acestea actioneaza la nivelul "hranei fizice", dar, de asemenea, joaca un rol important in crearea unui echilibru intre acesti trei factori.

Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse in a caror compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizico-psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala atat la femei, cat si la barbati.

Componentele vegetale ale produsului Vital Woman au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Este util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Maca (Lepidium meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.

Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, apetitului sexual.

Serona (Sereona repens) contine glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi. Substantele active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului.

Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. A fost introdusa in Europa (Franta) in anul 1817 si descrisa in acelasi an de catre Gassicourt. Guaranina este principala substanta biologic-activa in guarana. Asemanarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscuta in urma cercetarilor efectuate de catre Berhemot si Deschastelus. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Vital Woman contine plante folosite de sute de ani in medicina populara, bogate in vitamine si minerale; mai mult, celelalte substante active din compozitia sa sprijina activ procesele vitale din organismul femeii.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...