Produse

Diverse
Calivita
Vital Man CaliVita
Pret: 67.6 RON
Pret nou: 56.98 RON

Continut:  60 tab.
   
Compozitie:
Ginseng siberian 100 mg
Liriozoma 100 mg
Damiana 50 mg
Yohimbina 50 mg
Urzica 50 mg
Extract de Guarana 100 mg
Boabe de Catuaba 25 mg
Radacina de Sarsaparilla 50 mg
 
   
   
Recomandari: D-P-S
Apetit sexual (creştere)  1- 0- 0 
Depresie   1- 0- 0 
Diuretic în af. renale, de prostată  1- 0- 0
Fertilitate   1- 0- 1
Hormone (reglare)  1- 0- 0
Impotenţă   1- 0- 0
Infecţii urinare (renal, vezică, pr.)  1- 0- 1
Nicturie adulţi (adenom prostată)  1- 0- 1
Prostatită   1- 0- 1
Sterilitate (tratament)  1- 0- 0
Stres   1- 0- 0
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  
   
   

Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea. Viata sexuala ne afecteaza toate celelelalte aspecte ale vietii si invers. Tensiunea nervoasa si epuizarea psihica ne inflenteaza negativ viata sexuala.

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale.

Alimentatia energetica se defineste prin relatia mediu-om, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra). Daca acest tip de alimentatie este dominat de influente negative, atunci si alimentatia spirituala va fi afectata. Alimentatia spirituala este asigurata de evenimentele culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam, precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale.

Pentru remedierea carentelor energetice si spirituale se pot utiliza anumite plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, intelectual si emotional au fost semnalate si de literatura stiintifica de specialitate.  Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii.

Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu a fost realizati produsul Vital Man de la Calivita, in a carui compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizico-psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala a barbatilor.

Componentele vegetale ale produsului au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Contine bvetasitosterină, care, pe langa intensificarea activitatii sexuale, sprijina metabolismul si sistemul nervos.  Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare si de rezistenta la stres a organismului. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala. Acest component creste si performantele sportive si fizice ale barbatilor.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. Este usor afrodisiac si diuretic. S-a dovedit util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Liriozma (Liriosma Ovata) are in compozitie beta-sitosteron, care creste libidoul. Activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii este, de asemenea, ameliorata de yohimbe (Pausinystalia Yohimba) cunoscuta pentru efectele sale de crestere a fortei si a nivelului energetic al organismului. Este considerata "copacul potentei" sau "radacina barbatilor". Utilizarea sa castiga teren si in randul sportivilor de performanta.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Maca creste libidoul si instinctele sexuale, este un stimulent general, fiind numit si ginsengul amazonian.

Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic, considerente pentru care se recornanda a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului, asupra activitatii sistemului nervos central, dar este utila si in prevenirea si combaterea impotentei. Catuba imbunatateste conditia fizica si stimuleaza sistemul nervos.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...