Produse

Diverse
Calivita
Nopalin CaliVita
Pret: 104 RON
Pret nou: 87.45 RON


Contine 200 tablete

Nopalinul face parte din categoria produselor CaliVita recent importate si comercializate prin reteaua din Romania. Poate fi un supliment ideal in curele de detoxifiere si de slabire intrucat prin continutul bogat in aminoacizi produsul poate determina scaderea apetitului.

Acest supliment natural contine Nopal deshidratat - substanta activa obtinuta din planta Nopal. Opuntia streptacantha sau Nopalul este un cactus ce creste in desert si are niste flori minunate; este originar din Mexic si Statele Unite ale Americii, dar poate fi intalnit si in insulele Canare.

Componentii chimici cei mai importanti ai Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume). Prin continutul bogat in aminoacizi produsul poate determina scaderea apetitului. De asemenea, impiedica formarea lipidelor, accelereaza catabolismul acestora si eliminarea lor din organism. Datorita acestor efecte, Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Nopalinul stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Putem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...
De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalinul reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.

Unele tulburari gastrointestinale pot fi reduse prin consumul Nopalinului deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Fibrele solubile si insolubile contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal.

Acest produs poate fi recomandat si sportivilor, pentru numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie.

Produsul Nopalin trebuie intotdeauna consumat cu multa apa, pentru ca fibrele din compozitia sa sa se umfle. Nopalin este un produs excelent pentru digestie, suprimarea apetitului, putand ajuta astfel la normalizarea greutatii corporale si la succesul curelor de slabire.

    

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...