Produse

Diverse
Calivita
Digest Ease CaliVita
Pret: 85.8 RON
Pret nou: 72.27 RON

Continut:  100 tablete
Compozitie/tableta:
Complex enzime vegetale 100 mg
Digezyme
Activitate proteolitica min 600 U
Alfa-amilaza min 2.400 U
Amilomaltoza min 50 U
Activitate lipolitica min 100 U
Activitate celulolitica min 25 U
Activitate lactazica 400 U
Alte ingrediente: maltodextrină; zer; tărâţe de grâu; înveliş enteric; stabilizator-stearat de magneziu
Recomandari: D-P-S
Aerofagii (eructaţii)  1- 1- 1 după mese
Antiseptic intestinal  1- 1- 1  15/30 zile
Aparat digestiv 1-0-1  
după mese
Balonare   1- 1- 1
după mese
Cancer de colon  1- 1- 1
după mese
Colită, colon iritabil  1- 1- 1
după mese
Constipaţie  1-0-2   după mese
Diaree   1- 1- 1
după mese
Digestie bună  1- 1- 1 în timpul mesei
Dischinezie biliar[  1- 1- 1
dupa mese
Giardia (lambrii)  1- 0- 1 
15/30 zile
Mahmureală   2 tablete înainte si dupa chef
D - Dimineata
P - Pranz
S - Seara

Prezentarea produsului:

Transformarea nutrientilor (proteine, carbohidrati, grasimi) cu ajutorul enzimelor din organism se numeste digestie, altfel spus transformarea nutrientilor in substante digerabile. Daca alimente nu sunt consumate la ora, in cantitatea si compozitia potrivita eficacitatea digestiei scade, nutrienti pot incepe sa fermenteze sau sa putrezeasca, ceea ce poate cauza producerea de reziduri periculoase. Digestia defectuoasa nu apare neaparat ca rezultat al unei afectiuni, ci poate fi influentata si de anumite medicamente, de modificarea stilului de viata, de stres etc. De asemenea, eficacitatea digestiei scade odata cu inaintarea in varsta.

Deoarece digestia este reglata de enzime, consumul enzimelor naturale poate ajuta la procesul de digestie.
In lipsa enzimelor, digestia alimentelor consumate nu s-ar mai putea realiza si organismul n-ar mai fi in masura sa-si extraga elementele necesare din hrana. Cu ajutorul enzimelor, din alimente sa elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale, necesare pentru functionarea normala a organismului.

Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele proaspat. Deoarece fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, diversele enzime nu se pot substitui intre ele. In cazul in care apare o carenta enzimatica de orice tip, ea produce nu numai dereglari ale procesului digestiv (balonari, gaze intestinale, dereglarea scaunelor, etc.), dar, mai devreme sau mai tarziu, aceasta va favoriza si iregularitatea si dificultatea scaunelor.

Substantele active ale produsului Digest Ease sunt enzime digestive naturale, care ajuta la utilizarea nutrientilor. Pot fi de mare ajutor la digestia alimentelor de origine vegetala (in special pentru vegetarieni), in anumite probleme de digestie, precum si in cazul in care urmati o dieta cu un ritm sau cantitate de alimente diferite decat in mod normal.
Dupa consumul de alimente, un organism sanatos incepe imediat sa descompuna alimentele in nutrienti care pot fi utilizati. Carbohidratii, proteinele si grasimile digerabile sunt descompusi, in continuare, in constituenti de baza care pot fi absorbiti si utilizati excelent de organism. Insa aceasta este o situatie ideala, deoarece in ziua de astazi, cu ritmul sau extrem de alert, aceste procese metabolice sunt impiedicate de mai multi factori. de asemenea, cu siguranta ati simtit cat de greu va poate cadea o cina copioasa.

Digest Ease este un complex de enzime de origine vegetala, cu un spectru larg de actiune, atat in mediu alcalin cat si bazic. Acest produs este recomandat in special vegetarienilor, deoarece transforma alimentele de origine vegetala in substante complet digerabile, insa sprijina si digestia alimentelor de origine animala. Odata ci inaintarea in varsta, eficienta digestiei se reduce, dar problemele digestive nu apar neaparat la o varsta inaintata ci se pot face resimtite in orice perioada a vietii. Fiindca digestia este controlata de enzime, consumul de enzime digestive poate participa la optimizarea sanatatii sistemului digestiv.

Tulburarile digestive nu sunt un apanaj al varstei inaintate, ci pot aparea in orice perioada a vietii. Digestia, ca parte integranta a schimburilor metabolice, are doua roluri fundamentale. Pe de o parte, prin descompunerea substantelor compuse, inabsorbabile, provenite din alimentatie, furnizeaza moleculele simple, necesare producerii energiei si cresterii si care numai in aceasta forma pot fi absorbite in organism. Pe de alta parte, ca segment al sistemului imunitar, omoara bacteriile (cu ajutorul sucului gastric), respectiv impiedica absorbtia unor compusi inadecvati, evitand astfel aparitia unor reactii imune.


Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...