Produse

Diverse
Calivita
ImmunAid CaliVita
Pret: 152.1 RON
Pret nou: 127.93 RON

Continut:   180 capsule
Compozitie:
Pulbere de Uncaria
(Gheara Matei)
400 mg
Zinc 13 mg
Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu
- Calorii < 0,1 kj
- Proteine 0 g
- Carbohidrati < 1 g
- Grasimi 0 g
 
   
Recomandari: D-P-S
Antiviral   1- 1- 1
Aparat urinar  1- 1- 1
Aparat respirator (afecţiuni pulmo.)  1- 1- 1
Bronşită   1- 1- 1
Herpes   1- 1- 0
Imunitate scăzută  1- 1- 1
Infecţii (prevenire)  1- 1- 1
Miros (pierdere)  1- 0- 1
Pl[gi (vindecare)  1- 0- 1
Rinita allergic[  1- 0- 1
SIDA (tratament adjuvant)  2- 2- 2
Sinuzita   1- 1- 1
   
   
   
   
D - Dimineata  
P - Pranz  
S - Seara  
   

Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli. Primele semne, precum oboseala cronica, pierderea capacitatii de initiativa, de activitate si actiune, o stare psihica depresiva, in general nu sunt luate in considerare. Totusi, acestea sunt semnale ale organismului care atrag atentia asupra unui sistem imunitar deficitar. Pe acest fond, pot aparea numeroase afectiuni, cum ar fi: raceala simpla, afectiunile bronho-pulmonare, inflamatiile vezicii urinare, herpesul, s.a.

Solutia unei probleme nu vine de la sine. Sistemul imunitar, rezistenta si capacitatea de autovindecare ale organismului trebuie sprijinite sistematic, nu doar atunci când problemele au apărut deja! Toate acestea pot fi prevenite prin fortificarea capacitatii de autoaparare a organismului, adica a sistemului imunitar. Un produs naturist de ultima generatie care actioneaza eficient in acest sens este Immunaid, de la CaliVita International.
Substantele active din ImmunAid sprijină functionarea normală a sistemului imunitar, ajutandu-ne să ne mentinem rezistenta.
      
Principala componenta a produsului este planta cunoscuta in botanica sub denumirea de Uncaria Tomentosa. Este o plantă agătătoare care poate atinge chiar o lungime de 30 de metri si are originea in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama. Numele spaniol al plantei este Una De Gala si deriva de la cuvantul "gheara" pentru ca exista unele caracteristici ale plantei asemanatoare cu ghearele pisicii.
Gheara mâtei este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte si substante active au fost identificate de stiinta modernă, care o consideră unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar.

Primele cercetari privind compozitia si efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leaga de numele lui Klaus Keplinger din Austria, ale carui cercetari au fost incepute in anii 70. Din "gheara matei", "vita de vie" a padurilor tropicale, in perioada anilor 70-80 s-au obtinut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extractia alcaloizilor oxindolici din aceasta, fiind observata actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici. Cercetarile lui Keplinger au fost continuate de oameni de stiinta din Spania, Franta, Germania si Peru, care au confirmat actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din lujerul si radacina plantei.

Dr. Julian Whitaker a publicat lucrari in care mentioneaza ca "gheara matei" este un imunostimulent deosebit, dar are un rol important si in buna functionare a aparatului cardiovascular. Extractul de "gheara matei" accelerează înmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila. Au acelasi efect asupra substantelor dăunătoare străine organismului si asupra celulelor modificate (celule proprii bolnave sau degenerate). Are actiune antioxidantă, care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi si incetinesc procesele de imbatranire. Diferiti alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni.

A doua componenta a produsului Immunaid este Zincul, un mineral esential care ar trebui sa se gaseasca in aproape fiecare celula a organismului uman. Zincul sprijina sanatatea sistemului imunitar, participa la diviziunea celulara,  este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza acute simturile gustului si mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea din timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Cu cat cantitatea de zinc din organism este mai mica, cu atat sistemul imunitar este mai slabit. Iar una din consecinte este vulnerabilitatea fata de infectii si diferiti agenti patogeni.
Suplimentul natural de Zinc dintr-o capsula de preparat Immunaid creste efectul imunostimulator al extractului de Uncaria.

OBSERVATII

Nu se recomandă pe perioada sarcinii si alaptarii!
In caz de afectiuni ale sistemului digestiv sau daca aveti orice dubii, cereti sfatul medicului inainte de a incepe sa consumati produsul!

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...