Produse

Diverse
Calivita
Natural HGH Support CaliVita
Pret: 126.1 RON
Pret nou: 106.15 RON

Contine 90 tablete

Administrare: 3 tablete pe zi, pe stomacul gol (1 cu o ora inainte de culcare + 2x1 pe zi inainte de odihna de dupa antrenamente)

Dupa varsta de 30 de ani, productia hormonului de crestere scade brusc, iar acest lucru afecteaza nefavorabil o serie de procese de din organism.

Hormonul de crestere (HGH - engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza.

Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea organismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, slabesc diferitele raspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mancare, rinichii functioneaza mai putin eficient.

Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut, cand secretia de HGH creste brusc - in cazul stresului cronic are loc exact contrariul. Astazi, aproape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres cronic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Pentru a elimina efectele neplacute care decurg de aici, multe persoane apeleaza la suplimente sintetice. Acestea au insa o serie de efecte negative.

Spre deosebire de suplimentele sintetice, produsul naturist HGH Support de la Calivita NU CONTINE HORMONI SINTETICI DE CRESTERE, ci doar ingrediente naturale, de cea mai inalta calitate, care stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere din organism. Printre aceste substante se numara:

- aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),
- neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului...
- vitamina B6,
- vitamina C,
- crom chelatat,
- lecitina
- extract de Vicia Faba Major.

Eliberarea hormonului de crestere este sprijinita de aminoacizii ardinina, ornitina, lizina si de acidul gamabutiric (GABA), responsabil de transmiterea stimulilor nervosi. Actioneaza sinergic cu vitaminele B6 si C, crom si lecitina. Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.

Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.

Daca suplimentam alimentatia cu aminoacizii, vitaminele si mineralele care se gasesc in Natural HGH Support si care stimuleaza secretia interna naturala a hormonului de crestere, nivelul de HGH produs in organism il poate atinge pe cel din tinerete.

Rezultatele finale ale consumului de Natural HGH Support sunt:

- Ajuta la arderea (catabolizarea) grasimilor si, astfel, la eliberarea de energie.
- Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general).
- Accelereaza vindecarea ranilor.
- Faciliteaza regenerarea tesuturilor.
- Stimuleaza refacerea pieli, a cartilajelor si tendoanelor.
- Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia.
- Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Natural HGH Support este un produs modern monitorizat, care stimuleaza in mod adecvat secretia si eliberarea hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deosebit de benefic pentru organism, fara efecte secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.
Acest produs se adreseaza persoanelor de peste 30 de ani care nu sufera de diabet, de tulburari hormonale severe, sportivilor, persoanelor care depun activititati fizice sistematic.


ATENTIE:

Natural HGH Support trebuie consumat intotdeauna pe stomacul gol!
Produsul nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor sau celor cu tulburari hormonale!

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...