Produse

Diverse
Calivita
Arginine Plus CaliVita
Pret: 107.9 RON
Pret nou: 90.75 RON

Continut:  100 tablete
Compozitie/tableta:  
L-arginina 500 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) 600 mg
Cobalt (chelatat cu aminoacizi) 50 mg
Acid alfa-cetoglutaric 50 mg
Recomandari: D-P-S
Aparat digestive  0- 0- 1
Aparat urinar  0- 0- 1
Arsuri ale pielii în general şi soare  0- 0- 1
Atrofie musculară  0- 0- 1
Calculi renali  0- 0- 1
Ciroză   0- 0- 1
Creştere (stimulator)  0- 0- 1  înainte de culcare
Hepatită   0- 0- 1
Hormone (reglare)  0- 0- 1  înainte de culcare
Insuf. Renală şi rinichi polichistic  0- 0- 1
Litiază renală  0- 0- 1
Plăgi (vindecare)  0- 0- 1
Pre şi postoperator  0- 0- 1
Ulcer varicose  0- 0- 1
D - Dimineata
P - Pranz
S - Seara
 

Prezentarea produsului:


Aminoacidul arginina (L-Arginina) este absolut necesar pentru sinteza proteinelor in organism, avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala. Arginina reprezinta substanta din care se formeaza creatina, principala molecula de energie a organismului.

Arginina este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor. Arginina este un aminoacid natural produs de organismul uman, care intra in componenta proteinelor. Pe de o parte arginina este un aminoacid important care ne hraneste organismul; pe de altă parte, are nenumarate efecte benefice.

Alimentele pe care le consumam zilnic, de la produse  lactate la carne si fibre, contin cantitati importante de arginina. Chiar daca organismul uman este capabil sa sintetizeze arginina, exista anumite situatii in care productia acestei substante scade. Printre aceste situatii se numara si stresul, binecunoscut de multi dintre noi.

Utilizarea argininei a devenit tot mai raspandita, deoarece are o serie de efecte benefice. Printre altele, ajuta la dilatarea fiziologica a vaselor de sange, precum si la procesele de detoxifiere, sportivii recurgand cu predilectie la această forma de suplimentare.

Peste 50 de studii stiintifice au demonstrat ca arginina, indiferent de varsta celor care o consuma, intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. In acest sens este indicat ca acest aminoacid sa fie consumat seara, inainte de a merge la culcare (nu mai tarziu de ora 22), pentru ca atunci se absoarbe cel mai bine si contribuie la stimularea cresterii prin declansarea secretiei de hormon de crestere. De asemenea, suplimentele de arginina cresc masa si forta musculara, reducand, prin efort fizic, depozitele de grasime corporala.

In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic nedistruse ireversibil, precum si la imbunatatirea starii generale a pacientului.

Monoxidul de azot din organism este produs din aminoacidul de arginina. Monoxidul de azot are efectul de a dilata vasele de sange prin urmare mentine circulatia normala. Monoxidul de azot faciliteaza fluxul sanguin catre celule, asigurand furnizarea de oxigen si nutrienti, si în acelasi timp, creste nivelul energetic al organismului.

Arginina participă la sinteza proteinelor, precum si la secretia hormonului de crestere si a insulinei, iar sportivii o consuma cu regularitate pentru efectul sau de crestere a masei musculare striate. Arginina sprijina procesele de detoxifiere, deoarece dezintegreaza substantele reziduale aparute in cadrul metabolismului.

Cercetarile stiintifice au demonstrat ca L-arginina, unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si, prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, contribuie la mentinerea functionalitatii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, si la indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. Acest aminoacid este necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in crestere si dezvoltare, in marirea masei musculare si reducerea tesutului adipos si, de asemenea, in procesul de cicatrizare. In bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte bune.

Se prefera administrarea argininei sportivilor pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular, precum si pentru scaderea cantitatii de lipide.


ATENTIE!

- De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului
- Se recomandă în paralel cu exerciţii uşoare la bara, pentru stimularea creşterii copiilor
- Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe. 
- Arginina este contraindicata femeilor gravide, schizofrenicilor si in cazul infectiilor cu virus herpetic. 
- Nu se recomandă diabeticilor, deoarece afectează secretia de insulina

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina

 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...