Produse

Diverse
Calivita
Liver Aid CaliVita
Pret: 183.3 RON
Pret nou: 154.22 RON

Continut:  100 tablete
Compozitie:
L-arginina 100 mg
L-cisteina 100 mg
L-ornitina 100 mg
Metionina 100 mg
Acid alfa-cetoglutaric 100 mg
L-carnitina 50 mg
Colina 25 mg
Acid alfa-lipoic 12.50 mg
Extract de silymarin 15 mg
Crom 25 mcg
Seleniu 10 mcg
Recomandari: D-P-S
Aparat digestive  0- 0- 1
Cancer de ficat  0- 0- 1
Ciroză   1- 0- 1 6luni, apoi  0- 0- 1
Hepatită   1- 0- 1
Lupus Eritematos  0- 0- 1
D - Dimineata
P - Pranz
S - Seara

Liver Aid de la Calivita este un preparat natural care protejeaza ficatul. Datorita importantei sale majore, acest organ trebuie protejat cu multa atentie.

Ficatul este un organ de o importanta majora, o "uzina" care functioneaza intotdeauna la capacitatea maxima. Are o sarcina dubla: pe de o parte, sintetizeaza substantele benefice si importante pentru organism, pe de alta parte, descompune substantele daunatoare din organism, adica detoxifica.

Ficatul este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic. Are un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolismul colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari). Acizii biliari sunt indispensabili in asimilarea grasimilor. Sinteza si catabolismul aminoacizilor se desfasoara, partial, tot in ficat.

Ficatul poate sintetiza si anumite proteine (de exemplu hormoni si anumiti factori de coagulare).  Cantitatile crescute de Cupru si Fier din ficat asigura sinteza hemoglobinei. Din aceste motive, bolile hepatice sunt insotite intotdeauna de o anumita anemie. In ficat se realizeaza si transformarea beta-carotenului in vitamina A. Ficatul este, de asemenea, si un important depozit de vitamine.

In ficat sunt neutralizati metabolitii toxici rezultati din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin aport alimentar.

Organismul vine zilnic in contact cu numerosi factori nocivi, care pot determina leziuni hepatice cronice. Printre acestea se numara si anumite substante chimice (pesticide, vopsele, solventi), medicamente (antibioticele) etc. Efectele adverse ale excesului de alcool sunt binecunoscute si, din nefericire, foarte frecvente;de asemenea, nici inflamarea infectioasa a ficatului (hepatita) cauzata de anumite virusuri nu este o afectiune foarte rara.

Starile de dependenta (alcoolica, medicamentoasa etc.), intoxicatiile sau alte afectiuni hepatice determina perturbarea proceselor metabolice desfasurate in ficat si pot duce la dezvoltarea steatozei hepatice (aparitia grasimilor in ficat), urmata de ciroza. Apar tulburari in ureogeneza, avand drept consecinta cresterea nivelului de amoniac in sange (amoniemie). Valorile deosebit de mari ale amoniemiei conduc la forme grave de intoxicatii, cu afectarea metabolismului energetic celular si a activitatii cerebrale.

Tulburarile functionale care insotesc bolile hepatice influenteaza desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar foarte tarziu si doar in cazurile in care leziunile hepatice sunt grave. Tesutul hepatic intact poate suplini functiile tesutului lezat, dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.

Fiindca ficatul indeplineste un rol foarte important, trebuie sa acordam o mare atentie protejarii acestui organ. Prin urmare, primul pas trebuie sa fie preventia, fiind indicata folosirea unor produse hepatoprotectoare.

Cel mai adecvat in acest sens este Liver Aid - un produs 100% natural promovat de CaliVita si realizat si experimentat de specialistii firmei 4Life.

Aminoacizii din compozitia produsului Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Radicalii liberi sunt neutralizati si de L-cisteina, administrata concomitent cu alti antioxidanti (de exemplu Seleniu). L-cisteina protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si fumului de tigara. Asociata cu Arginina, asigura functia de detoxifiere. Arginina si Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format in organism. Actiunea hepatoprotectoare a Argininei si Ornitinei este indispensabila in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi le efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool creste de la o zi la alta.

Cromul si Carnitina, componente ale produsului LiverAid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.

Liver Aid este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...