Produse

Diverse
Calivita
Culevit CaliVita
Pret: 193.3 RON
Pret nou: 153.78 RON

Contine: 180 tablete

Unitatile de ambalaj de 120 si 90 de tablete nu mai sunt disponibile.

Culevit, produs naturist stimulator al imunitatii pasive

Scurta prezentare a produsului:

Frecventa bolilor canceroase este din ce in ce mai mare, acestea constituind astazi o adevarata problema de sanatate publica.
Tara noastra se afla intr-o situatie nu tocmai buna, situându-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, in ceea ce priveste "frecventa a proceselor tumorale maligne".

CULEVIT este un produs care, prin efectul sau preventiv, intervine in apararea integritatii organismului si contracareaza atacurile permanente ale celulelor tumorale. Daca suplimentam alimentatia cu tabletele de CULEVIT, sprijinim mecanismul de aparare descris mai sus, diminuand riscul de aparitie a tumorilor.

Consumul produsului CULEVIT este recomandat tuturor, dar in special persoanelor la care mecanismul de aparare pasiva nu poate functiona optim din pricina unor cauze diverse, ca: tulburari digestive, anumite boli, interventii chirurgicale, consum de alcool, fumat, stres, cura de slabire etc.

Cum ne ajuta Culevit?

Dupa o lunga activitate stiintifica, demonstratii teoretice si nenumarate experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetator au avut un mare rasunet in lumea mondiala, munca sa fiind apreciata in special in domeniul cercetarilor legate de procesele tumorale.
Se stie ca in organismul uman se formeaza si celule alterate, care, in cazul in care ar prolifera haotic, ar duce la aparitia formatiunilor tumorale. Pana acum se considera ca sistemul imunitar joaca rolul primordial in lupta impotriva cancerului. Se credea ca atunci când sistemul imunitar este slabit din cauza unor boli sau a unor conditii de stres, este favorizata inmultirea celulelor degenerate, crescand in felul acesta riscul aparitiei cancerului. Pe de alta parte, din fericire, nu toate proliferarile celulare (continuu prezente in organism) duc la formarea de tumori.

S-a dovedit ulterior ca aceasta inmultire a celulelor alterate nu este acceptata ca fiind straina organismului si nu declanseaza o reactie imuna. Un fapt demn de remarcat este ca bolnavii infectati cu HIV, cu sistemul imunitar compromis, nu dezvolta mai frecvent procese tumorale, cum ar fi de asteptat daca sistemul imunitar ar juca rolul cel mai activ in apararea impotriva cancerului. Trebuie, deci, sa existe un alt sistem de aparare al organismului.
Tendinta de malignizare se datoreaza unui metabolism celular specific, diferit de cel al celulelor normale. in timp ce celulele normale utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care au nevoie, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie. Acestea au comportamentul maracinilor, care se inmultesc mult mai repede decât iarba sau alte plante, acest lucru fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive destinate plantelor din jur. Acelasi lucru se poate spune si despre celulele tumorale. Pâna la un anumit punct, aceasta caracteristica constituie un mare avantaj pentru celula tumorala; in schimb, lacomia ei ii poate determina moartea. Prin prelucrarea unei cantitati prea mari de molecule nutritive, se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a acestor celule. Pentru ca acest fenomen sa se produca, moleculele nutritive trebuie sa fie in permanenta in cantitate suficienta in sânge.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentatii necorespunzatoare, scade cantitatea unor substante din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor canceroase. Daca, insa, asiguram continuu un aport zilnic corespunzator al acestor substante, concentratia lor sanguina va fi intotdeauna suficienta pentru condamnarea celulelor generate.
Dupa ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de suplimente alimentare continând aceste substante.

 

Ce contine produsul naturist Culevit?

Care sunt moleculele care pot juca un rol in aceste procesele metabolice de autodistrugere a celulelor tumorale? Biochimistul Kulcsar Gyula a cautat si a gasit raspunsul la aceasta intrebare. El a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate.

Printre acestea se gasesc aminoacizi, vitamine si glucide. Este interesant de remarcat ca substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie, pentru ca amestecul sa fie eficient. De asemenea, actiunea lor este optima doar in cadrul acestei mixturi, in timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evolutiei tumorilor. Acest amestec da un anumit semnal celulelor tumorale, declansând autodistrugerea lor. In urma mai multor experimente, s-a dovedit ca amestecul are o actiune eficienta asupra culturilor de celule tumorale, neavand insa nici un efect asupra celulelor normale.

CULEVIT este un supliment alimentar si deci nu poate inlocui nici un medicament si nici o alta procedura terapeutica!

 

Compozitie si mod de administrare

O tableta de Culevit contine:

- Vitamina C
- Vitamina B2
- Vitamina B6
- Biotina
- Arginina
- Fenil-alanina
- Histidina
- Metionina
- Triptofan
- Tirozina
- Acid malic
- Adenina
35 mg
1 mg
0,8 mg
0,08 mg
78,39 mg
33,04 mg
31,03 mg
29,84 mg
15,32 mg
1,27 mg
23,47 mg
2,26 mg

 

Prospectul oficial CaliVita

Se livreaza impreuna cu produsul


Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina

 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...