Produse

Diverse
Calivita
Hand&Body Lotion
Pret: 63.7 RON
Pret nou: 59.18 RON

 Continut: 1000 ml 

Lotiunea de corp Hand & Body Lotion ingrijeste si hraneste pielea, asigurand toate substantele necesare acesteia.

Printre ingrediente  Hand&Body Lotion se numara extractele de alge (importanta sursa de vitamine) si clorofila (deodorizant si revigorant). Componentii acestei lotiuni de corp completeaza pierderile hidrice si lipidice ale pielii, precum si substantele minerale indispensabile mentinerii in stare sanatoasa a pielii.

Pielea care acopera corpul uman are o suprafata de 1,5-2 m2 si indeplineste nenumarate functii vitale. Protejarea si ingrijirea pielii sunt de mare importanta, deoarece ingrijirea corpului inseamna si ingrijirea sanatatii. La ingrijirea pielii contribuie si nutritia adecvata a acesteia. O buna hranire a pielii asigura mentinerea elasticitatii, regenerarea, intarzierea proceselor degenerative, mentinerea umiditatii, protectia impotriva diferitelor agresiuni din mediul inconjurator.

Pielea este structurata in trei zone principale: epidermul, dermul si hipodermul. Stratul cornos al epidermului (asezat la suprafata pielii) nu este vascularizat, motiv pentru care in acest strat pot aparea deficiente de oxigenare si de nutritie. Deci, suplimentarea substantelor nutritive constituie o problema importanta care trebuie rezolvata din exterior.

Secretiile glandelor sebacee si sudoripare existente in derm sunt depuse in permanenta la suprafata pielii, asigurand protectia acesteia prin formarea mantalei acide si a stratului hidrolipidic cu ajutorul unui pH tegumentar permanent cu valori intre 4 si 6. Acest strat protector poate fi usor vatamat printr-o baie sau dus cu spumante, factori esentiali in mentinerea igienei corporale. Asadar trebuie sa inlocuim pierderile de lipide si de umiditate, ajutand astfel la refacerea stratului protector.

In America se cunoaste si se utilizeaza de multa vreme extractul de alge marine - un complex de substante hranitoare cu o compozitie ideala. Extractul de alge marine existent in compozitia produsului Hand and Body asigura suplimentarea carentei de substante nutritive, deoarece contine toate vitaminele complexului B dar si vitamina C. Este, de asemenea, sursa naturala pentru obtinerea vitaminei A, despre care se stie ca intervine in reglementarea activitatii glandelor sebacee, protejand si crescand capacitatea de lupta antibacteriana a epidermului.

Lotiunea de corp contine si clorofila, un revigorant si deodorizant excelent. Produsul Hand & Body Lotion se absoarbe usor si rapid, astfel ca propilenglicolul din compozitie isi poate exercita imediat actiunea antiperspiranta si dezinfectanta. Uleiul siliconic volatil din preparatul natural da o senzatie de placut si catifelat. Dupa utilizarea acestei lotiuni, pielea mainilor si a corpului devine moale si elastica; sub actiunea extractului de alge marine pielea devine mai neteda, catifelata, isi pastreaza timp indelungat umiditatea si elasticitatea. Produsul se poate utiliza si ziua, deoarece, dupa utlizare, pielea nu devine lucioasa.

Mod de folosire: se recomanda utilizarea lotiunii Hand and Body zilnic, dupa baie sau spalari ocazionale, acordand o atentie deosebita zonelor uscate, aspre sau deshidratate.  
 

 Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...