Produse

Diverse
Calivita
VeinCare CaliVita
Pret: 66.3 RON
Pret nou: 61.38 RON


Contine 75 ml

Crema pentru picioare, contine extract de saliva de lipitori si extract din planta Siegesbeckia, fiind special conceputa pentru tratarea varicelor.

Simptomele specifice varicelor sunt: oboseala si ingreunarea piciorului, formarea edemelor la nivelul gleznelor, dureri în diferite puncte ale gambei si talpii, colorarea pielii, proeminenta venelor prin piele.

Boala varicoasa afecteaza 20-25% din populatia feminina si 15% din cea masculina, femeile avand o predispozitie mai pronuntata. Denumirea de varice deriva din limba latina, si inseamna diform, contorsionat. Boala se datoreaza inchiderii defectuoase o venelor valvulelor, ceea ce permite refluxul sangelui in vene. Fenomenul duce la dilatarea venelor, la stagnarea sangelui in vene, la initierea únor procese de calcifiere.

In ziua de astazi, picioarele noastre sunt supuse unui efort suplimentar. Activitatile prelungite, desfasurate in picioare sau asezat, pantofii incomozi, precum si sedentarismul - toate acestea solicita foarte mult picioarele.
Exista oare cineva sa nu fi simtit picioarele grele, dureroase sau umflate la sfarsitul zilei?
Varicele sunt un semnal si pentru existenta altor afectiuni legate de sistemul de circulaţie. Exista mai multi factori ce cresc riscul aparitiei varicelor: solicitarea crescuta o picioarelor, locul de munca sedentar sau in picioare, absenta sistematice mişcării, surplusul de greutate, sarcina, modificarile hormonale, predispozitia ereditara.

Vein Care ofera o solutie naturala la aceste probleme.

Principalul ingredient al cremei VeinCare este Hirudina, un extras standardizat din saliva lipitorilor (Hirudo-medicinalis). Hirudina este un inhibitor specific al trombinei, cu rol anti-coagulant, ce impiedica acumularea sangelui în vene si formarea cheagurilor. Nu da reactie incrucisata cu heparina standard. Spre deosebire de alte anticoagulante, Hirudina isi exercita efectul fara a necesita prezenta altor factori anti-coagulanti interni.

Spre deosebire de alti anticoagulanti, Hirudina isi exercita efectul individual, adica nu necesita prezenta únor factori anticoagulanti interni. Hirudina inlatura senzatia de umflare si o ingreunare picioarelor, dar in acelasi timp are si efect cosmetic: reda elasticitatea pielii uscate si sensibile si o catifeleaza.

Produsul contine si extract de orientalis Siegesbeckia, o planta cu efect de calmare si ameliorare a inrosirii pielii. Siegesbeckia este o planta originara din sud-estul Asiei. A fost utilizata de sute de ani în China pentru combaterea durerilor articulare şi aplicată locale, ca sedativ.

VeinCare elimina durerile spontane, frecventa crampelor din gambe, senzatia de "picioare de plumb", inrosirea pielii, atingerea dureroasa. De asemenea, accelereaza resorbtia hematoamelor.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...