Produse

Diverse
Calivita
C-RX Cream CaliVita
Pret: 65 RON
Pret nou: 58.08 RON


Continut:  150 ml
Compozitie:  
extract de ceai verde,
catina
extract din radacina de Primula
extract de ghimbir,
ulei de rozmarin
provitamina B5
bisabolol
Recomandari:
Absoarberea şi arderea grăsimilor
Obezitate 
Mod de utilizare  
Masaj pe zonele cu celulită

Celulita este reprezentata de acumularile de grasime alveolara care apar de cele mai multe ori la femei in zona coapselor si a feselor.
Contrar celor stiute pana acum, aspectul de coaja de portocala al tegumentului, ca simptom al celulitei, nu afecteaza doar femeile. Din ce in ce mai des apare si la barbati si, uneori si la copii. In cazul femeilor, un factor predominant care cauzeaza aparitia celulitei este schimbarea nivelui de hormoni reproductivi. Acesta poate fi modificat cand femeia este insarcinata, in perioada pubertatii sau in cazul administrarii pilulelor contraceptive.

Masa principala a celulitei este alcatuita din acumularile si depunerile de reziduri in tesutul conjunctiv al tegumentului, care, ulterior, atrag cantitati mari de apa din tesuturile din jur. Aceasta acumulare de materiale cauzeaza edemene, iar nodulii formati determina pielea de deasupra lor sa aiba aspectul cojii de portocala. Mai mult, acesti nodului exercita o presiune asupra circulatiei sanguine si limfatice, ceea ce duce la deteriorarea circulatiei si la incetinirea metabolismului. Din aceste considerente, pielea cu celulita este mai rece la atingere.

Celulita poate aparea si la persoanele cu greutate normala din cauza proastei circulatii a limfei. Limfa este un fel de lichid laptos care are rolul de a transporta reziduurile si toxinele de la tesuturi spre lichidul sanguin cu ajutorul vaselor limfatice. Din cauza excesului de grasime din alimentatie sau lipsei de exercitiu fizic limfa poate circula cu dificultatea provocand depozitari ale acestor toxine , reziduuri la nivelul tesuturilor.

In tratamentul extern al celulitei accentul trebuie pus pe metode care pot imbunatati metabolismul si circulatia si, de asemenea, pot transporta rezidurile. Este bine sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa  din care nu trebuie sa lipseasca legumele si fructele si sa va mentineti la o greutate normala pentru inaltimea dumneavoastra. Este indicat sa faceti sport ori de cate ori este posibil, pentru a asigura a buna circulatie.

Substantele acumulate (grasime, reziduri, apa) sunt retinute în tesuturile conjunctive si pentru eliminarea lor, substantele active ale cremei C-Rx ofera un ajutor deosebit. Componentele cremei C-Rx, selectate cu multa grija, pot fi o completare eficienta in lupta contra celulitei, dupa cum urmeaza:

- Ceaiul verde: cofeina din compozitia acestuia si derivatele de xantone stimuleaza circulatia, iar polifenolii au efect antioxidant.
- Rozmarinul: contine acizi triterpenici, flavonoide, taninuri, beta-sitosterol, esteri, uleiuri volatile care ajuta la eliminarea rezidurilor acumulate.
- Primula: continutul de saponina imbunatateste circulatia locala.
- Extractul de catina: contine vitaminele B, C, E, F, flavonoide, acizi organici. Extractul imbunatateste metabolismul.
- Provitamina B5, bisabololul sunt substante cu efect de calmare si regenerare a pielii:Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...