Produse

Diverse
Calivita
Aquarion CaliVita
Pret: 7847 RON
Pret nou: 6336 RON


Produs in promotie, vezi pagina Promotia lunii

SANATATE PRIN APA!

Filtrele de apa Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa pura cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

Calitatea apei este foarte importanta mai ales pentru copii, batrani si bolnavi, pentru ca apa fiind curata si sanatoasa numai supune organismul la eforturi suplimentare pentru a neutraliza parazitii din apa, pentru a filtra si elimina diversi poluanti, mai ales ca o parte din acesti poluanti cum ar fi metalele grele se acumuleaza in tesuturi si pot determina diverse afectiuni.

Conform expertilor in tratamente naturiste, exista 5 pasi simpli pentru repunerea in forma a organismului si prefigurarea unei victorii asupra oricarei boli:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.

- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.

O HIDRATARE CORESPUNZATOARE SE POATE FACE NUMAI CONSUMAND O APA PURA!

HIDRATAREA CORPULUI

Organismul nostru are nevoie de un echilibru intre aportul si eliminarea apei din organism. Nu orice lichid este potrivit nevoilor noastre. El ar trebui sa intruneasca urmatoarele proprietati:

- Sa aiba potential energetic
- Sa fie usor absorbabil
- Sa poata patrunde in celule (sa fie compus din grupuri moleculare de dimensiuni mici)
- Sa contina ioni esentiali
- Sa aiba un pH echilibrat

APA

Nu ne-am putea imagina viata pe pamant fara apa.
Doar 1% din apa existenta pe Pamant este potabila – cu toate astea, continuam sa o poluam!


APA SI ORGANISMUL

Organismul nostru contine 75% apa. Numai creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine in proportie de 90% apa. Ficatul contine la randul sau apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%.

Apa nu este numai un lichid transportor de alte substante. Este un solvent, se infiltreaza in celule, este un ajutor in digestie, un diluant, un dilatator, un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem electric de transmitere a mesajelor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta de caldura.

Scaderea cantitatii apei din corp cu 2% poate cauza dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple. Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata! Cantitatea de apa ce trebuie ingerata zilnic este de 2 litri!


PH-UL ORGANISMULUI

Potentialul de hidrogen (pH) al organismului variaza intre 0 si 14. Solutiile acide au un nivel al pH-ului mai mic de 7.

Pana cand bebelusul este alaptat la piept, nivelul pH-ului din organismul acestuia este alcalin. Treptat, odata cu inaintarea in varsta si aparitia stresului, organismul omului devine tot mai acid. In acest context, organismul incerca sa imprumute minerale, inclusiv calciu, sodiu, potasiu si magneziu de la organele vitale si oase pentru a amortiza (neutraliza) acidul si pentru a-l elimina din organism fara riscuri. Atunci incepem sa pierdem substante nutritive importante din sange, oase si tesuturi. Acesta este mecanismul de aparare a organismului impotriva acidozei.


ACIDOZA

Acidoza reprezinta starea de aciditate a organismului, datorata dietelor nesanatoase, chimicalelor, farmaceuticelor, etc. Acidoza este direct legata de bolile moderne, cum ar fi:

- Cancerul
- Leziunile cardiovasculare
- Obezitatea, diabetul
- Deficientele (auto)imune
- Lezarea celulelor prin oxidarea organismului de catre radicalii liberi
- Imbatranirea prematura
- Osteoporoza
- Energia scazuta
- Extenuarea


ALCALINITATEA

Alcalinizarea este solutia optima pentru rezolvarea problemei acidozei. Solutiile alcaline au un nivel al pH-ului mai mare de 7, deci cu cat nivelul pH-ului creste, cu atat corpul este mai bazic si deci mai putin acid. Deoarece organismul este format in mare parte din lichide (sange), el are propriul pH, care reprezinta un echilibru de ioni incarcati. Reglarea acestuia prin ionizare negativa duce la alcalinizarea organelor. Fenomenul de alcalinizare elimina astfel problemele de sanatate legate de prezenta acidozei in organism. Adica o multime de afectiuni care pe alte cai sunt greu de combatut.

Apa de la robinet sau fantani poate contine urmatoarele elemente nocive vietii:
- Fecalo-bacterii
- metale grele, plumb, cupru , mercur, etc.
- hidrocarburi (materiale organice)
- Gaze
- Ioni grei
- Resturi de pesticide
- Resturi de medicamente, hormoni
- Azotati, fosfati, nitrati
- Cloruri, fluoruri
- Alte impuritati ce pot fi la originea cancerului si disfunctiilor metabolice.


APA DE LA ROBINET

Standardele de calitate pentru apa din reteaua oraselor permit:

- fero si mangano-bacterii = 20000 colonii / litru
- alge 10000 colonii / litru
- ciano-bacterii 100 colonii / litru
- sulfo-bacterii 100 colonii / litru

Totusi, chiar ne dorim sa bem zilnic toate acestea?

  
METODE DE PURIFICARE UTILIZATE LA ORA ACTUALA:

- Filtrare mecanica
- Filtru de carbune
- Raze ultra-violete
- Osmoza inversa
- Distilarea
- Ionizare


APA NATURALA SANATOASA

Apele naturale speciale (izvoare, ghetari) sunt:

- Oxigenate
- Pure
- Ionizate
- Alcaline
- Formate din grupuri moleculare de dimensiuni mici

Unde putem gasi o astfel de apa?

 

SOLUTIA: AQUARION

 

AQUARION este un dispozitiv de ultima generatie pentru filtrarea si ionizarea apei de la robinet. AQUARION:

- curata apa de impuritati si metale grele,
- elimina din apa hidrocarburile, azotatii, fosfatii, pesticidele si alte substante nocive,
- distruge bacteriile, virusii, parazitii, etc.,
- ionizeaza si oxigeneaza apa prin intermediul filtrului special,
- reglaza PH-ul apei, facand-o mai acida sau alcalina in functie de necesitati,
- permite trecerea mineralelor, vitaminelor si a altor substante necesare vietii.


CUM FUNCTIONEAZA FILTRUL DE APA AQUARION?

Prima data, apa trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile de dimensiuni mari. Dispozitivul Aquarion are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusi si bacterii. Turmalina din componenta filtrului imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa procesul de filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de realizat din titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. O facilitate foarte rar intalnita la filtrele de apa este aceea ca utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.

AQUARION are o caracteristica unica: poate descompune apa in apa acida sau alcalina.

Primele cercetari în acest scop au fost facute in Japonia si Uniunea Sovietica acum 50 de ani. In cadrul experimentelor pe plante si animale, s-au observat din ce in ce mai multe modificari pozitive, cercetatorii fiind atat de incantati de rezultate incat au inceput experimentele pe oameni. Iar rezultatele obtinute au intrecut toate asteptarile.

Aparatul Aquarion produce apa ionizata trecand apa de la robinet prin mai multe filtre, apoi purificand-o de clor si separand-o electric. In urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid. dupa dorinta Mediul din organismul uman e usor alcalin, prin urmare consumul de apa alcalina ionizata nu are efecte negative, din contra, sprijina functionarea normala a corpului. In schimb, apa acida poate fi recomandata doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fara a utiliza substante chimice.

Apa ionizata este utilizata de organism în mod unic. Moleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa „normala”. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

 

AQUARION este un filtru de inalta performanta care produce o apa ionizata, sterila, bogata in oxigen, fara metale grele si substante otravitoare. Aceasta apa are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorita capacitatii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apa alcalina poate combate cu succes acidificarea organismului.

Este usor de montat, potrivit pentru orice bucatarie, usor de folosit.

Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.


AQUARION - FILTRAREA APEI

Filtrul complex Biostone cu turmalina filtreaza apa, indepartand:Filtru de apa aquarion

- impuritatile mecanice cu dimensiuni mai mari de 0,01 microni (nisip, rugina, etc).

- bacterii, virusuri si protozori.

- particule de metale grele.

- cloruri si fluoruri

Filtrul permite trecerea mineralelor necesare si benefice sanatatii (cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul).

 

AQUARION - IONIZAREA APEI

La trecerea prin filtru, apa este pre-ionizata cu turmalin. Functionare filtru de apa Aquarion

Ulterior, placile din titan si platina au rolul de a separa apa in doua fluxuri:

- acida
- alcalina

Nivelul de ionizare poate fi modificat manual.

 

PH-ul si EFECTELE SALE DIRECTE ASUPRA ORGANISMULUI

- sub 7: oxidare, distructie, degenerare.
- 7: neutru.
- peste 7: anti-oxidare, refacere, conservare, reintinerire.

 BENEFICIILE APEI IONIZATE

Apa alcalina:

- Dezaciduleaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
- Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
- Are efect anti-imbatranire.
- Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
- Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
- Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.
- Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.
- Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.

Este ideala pentru baut si gatit.

Apa acida:

- Constituie un bun tratament pentru problemele de piele.
- Este anti-fungica
- Vindeca ranile
- Curata pielea
- Actioneaza impotriva iritatiilor alergice (ex. nas)
- Curata obiectele casnice (efect puternic dezinfectant fara chimicale)

Nu este pentru baut!


AQUARION - OXIGENAREA APEI

O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca aceasta contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel invadat de oxigen proaspat. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen la organe, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.


AQUARION - DIMINUAREA MOLECULARA A CLUSTERILOR DE APA

Apa normala este formata din 11-16 molecule/cluster.
Apa ionizata este formata din 5-8 molecule/cluster.

Avantajul clusterilor de marime mica este acela ca o astfel de apa asigura o mult mai buna hidratare prin penetrarea celulelor de 6 ori mai eficient.


AQUARION SI CRISTALELE DE APA

Apa este un mediu care primeste si intelege chiar si cele mai subtile energii din mediul inconjurator. Apa preia vibratiile in mod firesc si ne dezvaluie energia ei prin forma cristalelor. De fiecare data, forma si culoarea cristalelor de apa atesta calitatea sa din punct de vedere fizic si energetic. O apa impura cristalizeaza greu si sumbru. O apa purificata de reziduuri fizice si energetice creeaza la cristalizare forme hexagonale minunate.

UNICITATEA AQUARION-ULUI

- Filtreaza apa
- Ionizeaza apa
- Oxigeneaza apa
- Descompune dimensiunea clusterilor de apa
 

AQUARION - INSTALARE

Pachetul Aquarion contine:

- Dispozitivul propriuzis
- Kit de instalare pentru robinet
- DVD explicativ - usor de urmarit
- Ghid de utilizare usor de inteles


UTILIZAREA DISPOZITIVULUI AQUARION:

- Lumina de fundal se schimba in functie de modul de operare. Dispozitivul retine proprietatile pH-ului apei folosite ultima oara, si o va produce la fel cand este repornit.

- Pe display, indicatorul de pH are o lumina albastra daca apa produsa este alcalina, iar daca dispozitivul produce apa acida, se aprinde o lumina portocalie.

- Durata de viata a filtrului este afisata cu precizie. Momentul in care filtrul trebuie schimbat este usor observabil, iar in timpul schimbului, display-ul poate fi resetat cu usurinta.


AQUARION - INTRETINERE, DURATA DE VIATA SI GARANTIE

- Este usor de intretinut.
- Filtrul poate fi schimbat de utilizator (aprox. la fiecare 6 luni sau 5000 de litri).
- Partea mecanica a filtrului este usor de curatat.
- Aditivul din calciu de coral poate fi de asemenea usor de inlocuit de catre utilizator.
- Toate activitatile sunt vizibile pe panoul de control.

Garantie completa - 2 ani.
Durata medie de viata - peste 20 de ani.
Durata de viata garantata a filtrului - 5000 de litri.
Rata de eroare - cea mai mica din industrie.


BENEFICIILE ADUSE POTENTIALILOR UTILIZATORI

1. Familii

- Nu mai e nevoie de cumpararea apei imbuteliate de la comercianti si transportul acesteia la domiciliu.
- Asigura consumul curent de apa proasptata de cea mai buna calitate.
- Este o solutie pentru santate, valabila atat pentru preventie cat si ca tratament.
- Contribuie la reducerea cheltuielilor medicale si a timpului dedicat redobandirii sanatatii.
- Este recomandat pentru folosirea in gospodarie (nu doar pentru baut).
 

2. Companii

- Inlocuieste dozatoarele de apa din birouri.
- Rezolva problema apei de calitate pentru consumul uzual.
- Creste vitalitatea si eficienta in munca a angajatilor.
- Reduce cheltuielile aferente aprovizionarii cu apa la nivelul companiei.
- Reprezinta o solutie eficienta pentru igienizarea mediului.


EFICIENTA ECONOMICA:

Pentru familii si companii care distribuie apa la angajati: raportul costuri vs. recuperarea investitiei si beneficii ar fi urmatorul:

- O sticla (2 l) de apa minerala de calitate medie din comert este aproximativ 2 LEI.
- Intr-o familie de 3 persoane trebuie sa fie consumate cca 20 sticle/saptamana
- Cheltuielile anuale se ridica la 2000 LEI.
- In aceste circumstante, perioada de recuperare a costului AQUARION-ului este de aproximativ 3 ani, ceea ce reprezinta doar a 6-a parte din timpul duratei sale de functionare (de mai mult de 20 de ani).
- Mai trebuie luate in calcul si celelate beneficii economice precum scaderea riscului de imbonavire, si reducerea cheltuielilor cu medicamentele, costul transportului cand cumperi apa, nu produci deseuri din plastic, si ajuti la reducerea poluarii cu PET-uri.

 


ACCESORII SI CONSUMABILE:

- Rezerva filtru de apa Aquarion

- Calcium Inserts Aquarion completeaza necesrul de Calciu din apa filtrata

- Kit testare PH apa ce va ajuta sa determinati PH-ul apei de la robinet si cea produsa de filtrul de apa

 

Revenire la prima pagina


 
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...