Produse

Diverse
Calivita
Communiguard - protejeaza impotriva radiatiilor
Pret: 85.8 RON
Pret nou: 75.02 RON


Communigard este un dispozitiv electronic sub forma unei folii autocolante, ce are in interior un micromontaj electronic de grosime foarte mica, care are proprietatea de a proteja organismul uman de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice. Communiguard are un efect continuu, nu are efecte secundare sau contraindicatii. Efectele autocolantului COMMUNIGUARD au fost testate cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori biologice.

Telefonul celular este unul dintre aparatele cel mai des folosite, ce genereaza camp electromagnetic ce poate perturba fiziologia organismului. Telefonul mobil este folosit mult mai frecvent si perioade mai lungi de timp decat alte aparate electrice si, in plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Telefon celular si Communiguard

Campul electromagnetic influenteaza organismul, cauzand simptome de tipul agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseala cronica etc. Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, stare de nervozitate, dereglari de somn, depresie generala, oboseala etc. Pe durata convorbirilor la telefonul celular, frecventele radio penetreaza organismul, fapt ce cauzeaza senzatia de incalzire. In cazul retelelor de telefonie care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Majoritatea populatiei foloseste telefoane mobile, iar numarul utilizatorilor este in continua crestere. Au fost deja efectuate numeroase cercetari cu privire la riscurile radiatiilor emise de telefoanele mobile asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare. Chiar daca radiatiile emanate de telefoanele mobile se situeaza sub limita admisa, foarte multe persoane acuza simptome neplacute.

Explicatia generala este ca sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slabirea sistemului imunitar poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice etc. Prin urmare, expunerea permanenta la "electrosmog" (poluarea electromagnetica) poate slabi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea la "electrosmog".

Cum ne poate ajuta dispozitivul COMMUNIGUARD ?

Lipiti folia autocolanta COMMUNIGUARD pe spatele telefonului mobil sau pe baterie. Folia Comuniguard nu trebuie inlocuita dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), ea avand o durata de viata mai mare decat a oricarui telefon mobil, nu trebuie reincarcata, fiind foarte simplu si usor de utilizat.

Aceasta folie de protectie impotriva radiatiilor actioneaza conform principiilor biofizicii. In cadrul procesului de fabricare a foliei comuniguard, factorii perturbatori care cauzeaza stimularea moleculara sunt codati sub forma de parametri (litere, simboluri sau, pe intelesul tuturor, note muzicale). Acestea sunt transformate in unitati binare cu ajutorul unui soft de computer special, fiind apoi implementate pe un mediu adecvat (in acest caz, folia de aluminiu Communiguard). Cu alte cuvinte aceste informatii sunt imprimate pe COMMUNIGUARD intr-un mod asemanator notelor muzicale. Iar pentru ca notele muzicale sa se transforme in "melodie", este nevoie de un "instrument": acesta este organismul uman si celulele sale. Deci COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, armonizand aceste frecvente.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura, deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente.Communiguard telefon

Bineinteles, Folia Communiguard poate fi aplicata pe orice aparat care produce un camp electromagnetic pe durata functionarii (alte telefoane fara fir, laptop, calculator, televizor, GPS, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Important de retinut:

- Utilizarea Communiguard-ului este complet lipsita de pericol.
- Efectul Communiguard-ului este continuu in timp, nu necesita schimbare sau reincarcare.
- In cazul in care folia Communiguard se degradeaza (stergere, fragmentare, indoire sau altele) recomandam Cuptor cu microunde si comuniguardschimbarea ei penru a avea in continuare efect maxim.
- Nu micsorati marimea autocolantului pentru ca ii poate afecta performantele.
- Nu plasati autocolantul in interiorul cuptorului cu microunde, deoarece este dintr-un amestec de aliaje. Daca doriti sa aplicati autocolantul pe cuptorul cu microunde, acesta trebuie plasat numai in exterior.

Pentru ca utilizarea telefonului mobil sa fie cat mai sigura, e foarte important sa respectati cateva reguli:
- Nu telefonati daca semnalul este slab, deoarece in astfel de cazuri telefonul produce un volum mai mare de radiatii.
- Nu folositi telefonul celular in masina, deoarece radiatiile emise sunt mai puternice, pentru a putea traversa partile metalice ale masinii.
- Folositi hands-free sau interfonul.
- Nu folositi telefonul mobil in apropierea echipamentului medical sau a altor echipamente care pot fi perturbate de frecventa acestuia (sistemul de navigare al avioanelor, de exemplu).
- Se recomanda limitarea duratei de utilizare a telefonului celular si a utilizarii modului stand-by daca acesta este tinut aproape de inima sau de organele sexuale.

 

Pentru a solicita in avans prospectul oficial Calivita rog utilizati sectiunea Contact

Revenire la prima pagina
Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...