Produse

Diverse
Calivita

Impotriva celulitei – in timp util_Calivita


In tarile dezvoltate, celulita (pielea cu aspect de coaja de portocala) afecteaza populatia intr-un procent ridicat. Acest subiect devine deosebit de actual mai ales primavara, deoarece pregatindu-se pentru vara, din ce In ce mai multe persoane  privesc cu ingrijorare la micile proeminente de pe piele, aparute in timpul iernii.  Nu e altceva de facut, decat sa scapam de ele cat mai repede, daca este posibil. In plus, vederea acestora nu numai ca este demoralizanta din punct de vedere estetic, dar, la atingere, pielea este dura, rece, ca si cand nu ar fi o parte a corpului nostru.

Zi de zi, organismul nostru trebuie sa lupte cu cantitati incredibile de reziduuri acide. O mare parte a acestora provin in urma proceselor metabolice naturale, iar o alta parte semnificativa provine din alimentatie; la cresterea acestora contribuie in mare masura alimentatia neregulata si neadecvata, precum si alegerea unor alimente nepotrivite (alimente acidifiante). De aceste reziduuri acide incercam sa ne eliberam in diferite moduri, de ex. cu acid carbonic-bicarbonat, dar in lupta impotriva acidifierii iau parte numeroase organe, cum ar fi rinichii si plamanii. Conform numeroaselor teorii, reziduurile inutile ramase in organism se acumuleaza in tesuturile pielii, de exemplu, formand in acest fel gropitele de celulita. 

La formarea celulitei pot contribui  numeroase alte cauze, de ex. stilul de viata sedentar, cauze hormonale (conform unor teorii, aici se incadreaza si alimentele tratate cu hormoni), anumite medicamente (de ex. anticonceptionalele), precum si stresul, care in lumea noastra accelerata nu mai poate fi evitat. Incidenta celulitei este mai mare in cazul femeilor, deoarece au un sistem hormonal diferit, respectiv tesuturile conjunctive au o constructie mai putin ferma. Nici nu este nevoie neaparat de un surplus apreciabil de grasime, proeminentele pot aparea si la persoane zvelte, sportive.

Din pacate, eliminarea celulitei  nu este o sarcina usoara, ci necesita timp, atentie adecvata si un tratament complex.

Etapele de baza ale tratamentului intern:

•Eliminarea acizilor acumulati, prin consumarea unor cantitati  mari de lichide (de ex. cu ajutorul apei ionizate, alcaline)
•Diminuarea „Incarcarii” organismului cu acizi, In continuare (cu ajutorul alimentelor alcaline si a suplimentelor alimentare, cum ar fi
Liquid Chlorophyll, Green Care, Nopalin)
•Incarcarea organismului cu minerale (cu ajutorul unei alimentatii echilibrate, variate, respectiv consumarea unor suplimente alimentare cu un continut corespunzator de minerale: Power Mins, Strong Bones etc.)
•Sporirea activitatilor fizice, practicarea acestora cu regularitate

Etapele de baza ale tratamentului extern:

•Imbunatatirea circulatiei in zonele problematice
•Facilitarea indepartarii reziduurilor
•Cresterea fermitatii pielii
•Protejarea celulelor pielii (antioxidanti)
•Ingrijirea pielii

Substantele active din crema C-Rx de CaliVita  au fost configurate tinandu-se cont de cele enumerate in randurile de mai sus, in asa fel incat produsul sa indeplineaca in totalitate conditiile enuntate.
•Ceaiul verde: cofeina si xantonele pe care le contine stimuleaza circulatia; In plus, este bogat in polifenoli, despre care se stie ca au efect antioxidant
•Rozmarinul: contine substanta rozmarin si acid cofeic, care ajuta la eliminarea reziduurilor acumulate
•Extractul de catina: continutul in saponina imbunatateste circulatia locala
•Substante cu efect de calmare si regenerare a pielii: provitamina B5, bisabololul.

Efectul cremei se produce dupa aplicarea corecta si masarea energica a acesteia. Zilnic, de doua ori (pe cat posibil, dimineata si seara, dupa baie), aplicati crema pe zona cu probleme si masati energic, de jos In sus, pana cand pielea se inroseste usor (acesta este un semn al imbunatatirii circulatiei).

Incepeti din timp lupta Impotriva celulitei !

Preluat din revista CaliNews

 

Revenire la prima pagina


Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...