Produse

Diverse
Calivita

Astenia de primavara_Calivita

    
Odata cu sosirea primaverii, vremea este din ce in ce mai placuta, zilele sunt mai lungi, totusi multe persoane, in loc sa se simta reenergizate, se lupta in aceasta perioada cu o senzatie de epuizare, de indispozitie si somnolenta. 

Simptomele difera de la persoana la persoana, la unele fiind mai vage, la altele mai accentuate, dar astenia de primavara afecteaza pe toata lumea. Dar ce anume poate fi in spatele acestei stari ? Exista multe explicatii pentru astenia de primavara, dar devine din ce in ce mai evident faptul ca in aceasta stare complexa sunt implicati mai multi factori si, din acest motiv, si abordarea problemei trebuie facuta tinând seama de mai multe lucruri. 
         
Astenia de primavara nu este o boala, ci o stare asupra careia putem interveni (si pe care o putem depasi) cu multa usurinta.
         
Carenta de vitamine: este una dintre numeroasele explicatii si cea mai obisnuita sau, cel putin, cea mai la indemâna. in timpul iernii, alimentatia noastra nu este atât de diversificata, posibilitatile de alegere sunt mai limitate, astfel ca este deficitara nu numai in vitamine, dar chiar si in enzime. Chiar daca ne straduim sa consumam zilnic legume si fructe proaspete, doar un segment foarte ingust de populatie are acces la legume si fructe cu adevarat proaspete, din cauza ca majoritatea sunt conservate sau modificate genetic. Ce putem face ? Pe langa consumarea unor cantitati mari de legume si fructe si o dieta echilibrata, se recomanda completarea alimentatiei noastre cu suplimente alimentare de calitate. CaliVita ofera un spectru larg de astfel de produse, de ex. multivitamine (Full Spectrum, produse adecvate grupelor sanguine etc.), produse antioxidante (Protect 4Life, Mega Protect 4Life, Smokerade etc.), din care fiecare persoana isi poate gasi produsul cel mai potrivit. Nu uitati de produsul nostru deosebit, ZenThonic, sau de produsele reenergizante, cum ar fi Coenzyme Q10, Energy and Memory etc.). 

Factori psihologici: desi in multe locuri se considera ca simptomele asteniei de primavara au o determinanta psihica (fiind o stare „la moda” in aceasta perioada), nu trebuie sa omitem faptul ca aceasta teorie are o puternica baza reala. in timpul iernii, din cauza zilelor lipsite de lumina puternica si reducerii activitatii fizice, scade nivelul hormonului numit serotonina, având drept consecinta oboseala si depresia. Cum putem depasi aceasta stare ? in nici un caz sa nu compensam senzatia de fericire cu dulciurile. Sa facem multa miscare, sa petrecem mai mult timp in aer liber, chiar daca stam intr-un birou, sa deschidem fereastra. Chiar si o scurta plimbare prin parc, dupa-amiaza, poate fi de mare ajutor ! 

Metabolismul: iarna, metabolismul nostru este mai lent. Activitatile noastre fizice sunt mai reduse, avem nevoie de mai mult somn si petrecem mult mai putin timp in aer liber. Metabolismul poate fi accelerat prin practicarea de exercitii fizice (preferabil, in aer liber), cum ar fi mersul pe jos sau alergatul. Trebuie insa sa ne gândim si la starea tegumentului nostru si metabolismul acestuia. Sa ne incepem fiecare zi cu dusuri alterativ calde-reci, apoi sa ne ingrijim pielea cu produsele cosmetice CaliVita, de o calitate deosebita. Nu uitati ca pentru atingerea scopului propus, batalia pentru combaterea celulitei trebuie inceputa din timp, si la aceasta poate contribui, intr-o masura importanta, crema anticelulitica C-Rx distribuita de CaliVita. 

Curatenia mare de primavara: Multa lume admite ca primavara trebuie inceputa cu o curatenie mare care sa se extinda asupra intregului organism. Printre produsele CaliVita gasiti numeroase produse care favorizeaza procesele de detoxificare ale organismului (de ex. Green Care, Liquid Chlorophyll, Detox Patch, apa alcalina produsa de Aquarion etc.), indiferent de cura de detoxificare pe care o alegeti. 

Debarasati-va de starea depresiva, de kilogramele acumulate in perioada de iarna si alegeti, cu indrazneala, produsele CaliVita, ca un completare in batalia impotriva asteniei de primavara.

 

Revenire la prima pagina


Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...