Produse

Diverse
Calivita

O vitamina indispensabila

A venit timpul sa ne formam o alta imagine despre vitamina C! 

Liquid C with Rose Hips and Bioflavonoids este un produs complex, cu absorbtie prelungita, care contine vitamina C, bioflavonoide din citrice si macese, intr-o combinatie deosebita, ce caracterizeaza un produs modern. Acesta, pe langa efectele benefice ale vitaminei C, va ofera mult mai mult: celelalte ingrediente ale sale ajuta la absorbtia si utilizarea substantelor active, iar tehnologia de absorbtie prelungita garanteaza prezenta pe termen lung a substantelor active in organism. 

Principala sa substanta activa este vitamina C din surse naturale (citrice), cunoscuta pentru multiplele sale efecte benefice. Aceasta este un antioxidant important, care joaca un rol esential in protejarea celulelor impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, putand astfel atenua declinul capacitatii cognitive observat odata cu inaintarea in varsta. 

Vitamina C este cunoscuta pentru capacitatea sa de a sprijini sistemul imunitar: aceasta ajuta organismul sa se protejeze impotriva virusurilor si bacteriilor. Mai mult, vitamina C participa la mentinerea structurii normale a vaselor de sange, la functionarea si formarea normala a tesuturilor conjunctive, la mentinerea sanatatii gingiilor, pielii, oaselor si cartilajelor. Sprijina functionarea sanatoasa a sistemului cardiovascular si este necesara si pentru functionarea normala a sistemului nervos. 

Bioflavonoidele extrase din diferite soiuri de citrice completeaza excelent efectele vitaminei C, ajuta la absorbtia si utilizarea acesteia de catre organism; bioflavonoidele au si efecte antioxidante foarte puternice. Macesele confera produsului o aroma placuta (care ne intampina chiar de la deschiderea cutiei) si reprezinta una din sursele de vitamina C cu cea mai indelungata folosire din medicina traditionala. C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids le poate veni in ajutor tuturor celor care doresc sa isi suplimenteze aportul de vitamina C dintr-o sursa excelenta. 

Sportivii si persoanele care presteaza munci fizice, fumatorii (precum si cei care traiesc intr-un mediu poluat), dar si locuitorii marilor orase si toti cei care se confrunta zilnic cu stresul au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina C decat in mod obisnuit.
Articol preluat din revista Calinews

Martie, 2010

Revenire la prima pagina


Top site-uri Romanesti | Statistici web

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Intreprinderea Individuala Nuta Viorel Gheorghe II, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Nuta Viorel Gheorghe II, Calea Severinului nr 26, Craiova Romania CUI25466481/21.04.2009 F16/680/21.04.2009
Contact: Nuta Lavinia, cod membru CaliVita 040.2209243; Tel: 0728.857364; email: comanda@vitamine-naturiste.com
 
Menopausal Formula CaliVita
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita...
Noni sirop CaliVita
Noni de la Calivita, produs naturist cu multiple beneficii pentru sanatate si...
Rhodiolin CaliVita
Rhodiolin, produs naturist recomandat pentru combaterea stresului si cresterea...
Infant Formula CaliVita
 Infant Formula este un produs naturist cu multivitamine pentru copiii sub 6...
Melatonin CaliVita
Melatonina este o substanta naturala ce asigura un somn si odihna satisfacatoare,...